8:1
(3:1)
10. D. Hamerský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziměstí doma rozstřílelo oslabený Vamberk


Branky


15. P. Bárta , 37. P. Šolc , 42. V. Jirásek , 53. P. Šolc (p.) , 59. P. Šolc , 62. P. Gajdoš , 67. P. Šolc , 74. J. Mucha - 10. D. Hamerský (p.)
14

Vamberk do Meziměstí dojel přesně v 11-ti hráčích. Meziměstí doma chtělo napravit vysokou porážku s Velichovkami z minulého kola. V zápase zazářili zejména útočník domácích Petr Šolc, který se trefil celkem čtyřikrát a také střední záložník Pavel Smrček, který měl prsty v 5-ti brankách svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté domácí hned v úvodu zaskočili

Meziměstí si hned od začátku šlo za vítězstvím. Ovšem po první desetiminutovce mělo lehký výkonostní výpadek. Kapitán Vamberka Michal Šrom se prodral až k malému vápnu, kde situaci chtěl vyřešit domácí obránce Jan Sedláček, který ovšem v souboji vambereckého útočníka srazil a kopala se penalta. K ní se postavil hostující David Hamerský a překonal domácího brankáře Petra Čížka, 1:0 pro hosty.

 

Domácí první branka nepoložila a o pět minut později srovnal na 1:1 Petr Bárta. Další branka padla až v 37. minutě, kdy svoji první branku v utkání vstřelil útočník Petr Šolc. Ten si po sérii přihrávek na levé straně převzal míč, navedl si ho ke středu velkého vápna a odtud přízemní střelou k tyčí překonal vambereckého gólmana Jaroslava Klofandu.

 

Do poločasu ještě přidal branku Vojtěch Jirásek a do šaten se tak odcházelo za stavu 3:1. Je třeba podotknout, že si Vamberk i přes oslabenou sestavu dokázal vytvářet šance, bohužel chyběla přesnost v zakončení a nebo jejich střela skončila na tyči.

Domácí si v druhém poločase s chutí zastříleli

Do druhé půle vstoupili znovu aktivněji domácí a již v 53. minutě měli možnost pokutového kopu. K němu se postavil Petr Šolc a zvýšil na 4:1. Stejný hráč již v 59. minutě zkompletoval hattrick. Tato gólová akce opět začala rychlou kombinací, kdy se následně balón dostal k tvůrci hry domácích Pavlovi Smrčkovi, ten si krásně udělal prostor a poslal přesnou ulici na Petra Šolce, který díky své rychlosti měl klid na zakončení a nedal Klofandovi šanci.

 

Domácí střední záložník Pavel Smrček, který měl prsty v pěti gólech domácích asistoval i u branky na 6:1, kterou vstřelil po krátkém pobytu na hřišti střídající Petr Gajdoš. Meziměstí do konce utkání vstřelilo ještě dvě branky. V 67. minutě se počtvrté v zápase trefil Petr Šolc a v 74. minutě na konečných 8:1 upravil kapitán domácích Josef Mucha.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí
Patrik Urban, trenér: Na tomto zápase bylo znát, že soupeř není ve své kůži, ale i přes obrovské množství branek se snažili hrát až do konce a za to jim patří uznání. My jsme za tento zápas rádi, protože po sérii těžkých soupeřů jsme potřebovali trochu nakopnout herní a gólovou morálku a to se povedlo. I přes těžký terén jsme drželi balón na zemi a vytvářeli krásné kombinace.

TJ Baník Vamberk
Ladislav Falta, Vedoucí týmu: Dnešní zápas je těžké hodnotit.Omluvilo se nám hned 9 hráčů a tak jsme za pomocí kluků z Béčka poskládali 11 statečných, kterým musím poděkovat za odehraný zápas ve kterém jsme si i přes tak strašný výsledek nakonec vypracovali pár šancí a od gólů nám chybělo jen lepší zakončení + 2x tyč.Tak že děkuji všem hráčům za odehranou hru a doufám ,že se snad už nebude opakovat nepřítomnost tolika hráčů najednou.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Bárta [-] (70. J. Bohanský [-] ) , D. Panny [-] , J. Sedláček [-] , A. Škola [-] , P. Šolc [-] (70. V. Šimko [-] ) , M. Balín [-] , V. Jirásek [-] , Z. Nývlt [-] (54. P. Gajdoš [-] ) , J. Mucha [-] (74. P. Šnábl [-] ) , P. Smrček [-]

TJ Baník Vamberk
J. Klofanda [-] - O. Bek [-] , J. Müller [-] , T. Králík [-] , T. Hájek [-] , Z. Tobiška [-] , D. Hamerský [-] , M. Šrom [-] , P. Brandejs [-] , M. Sokol [-] , T. Mudruňka [-]

ŽK: 81. P. Brandejs .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jakub Franc
Tip experta: výhra domácích

Z Meziměstí se body vozí těžko. Vamberk však dokázal, že umí potrápit každého. Domácí porazí Vamberk na penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Vamberk na Meziměstí umí, vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích