1:5
(0:2)
29. T. Havel (vl.)
42. J. Lán
51. D. Veselý
76. J. Mukařovský
86. M. Šolc (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 10:15

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola dominovala Slavia


Branky


72. J. Plšek - 29. T. Havel (vl.) , 42. J. Lán , 51. D. Veselý , 76. J. Mukařovský , 86. M. Šolc (p.)
13

Sedmé kolo přineslo souboj dvou adeptů na postup do I.A třídy. České Mezříčí přivítalo Slavii Hradec. Hosté až na úvodní minuty v zápase dominovali a zvítězili 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil domácím

V prvních minutách zápasu byli aktivnější domácí, kteří byli úspěšnější v osobních soubojích a dokázali si vytvořit i dvě brankové příležitosti. První mířila vedle tyče a druhou obrana hostů dokázala zblokovat. 

 

Po těchto šancích se "ozvala" i Slavia, když střela Jonáše Jelínka skončila po jeho průniku na tyči. Ve 29. minutě se poprvé měnilo skóre, když ze své oblíbené pozice z poza vápna vystřelil kapitán hostí Jakub Lán a jeho tečovaná střela skončila za zády Davida Frynty. 

 

První branka hosty nakopla a byli to právě oni, kteří od té doby byli na hřišti lepším týmem. Do poločasu se ještě jednou trefil kapitán Jakub Lán a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0 pro hosty.

Druhý poločas už dominovala Slavia

Domácí v druhém poločase otevřeli hru s cílem co nejrychleji zkorigovat stav zápasu. Hosté však v 50. minutě udeřili potřetí, když průnik Jonáše Jelínka zakončil sřelou k tyči David Veselý. Slavia si vytvářela další šance, které ovšem brankou neskončily.

 

Domácí dokázali snížit až v 72. minutě, když si na krásný centr Tomáše Vejpravy z pravé strany naskočil Jan Plšek a hlavou snížil z pohledu domácích na 1:3. Ani po této brance se hra výrazně nezměnila a Slavia si udržela převahu. Z několika dalších šancí dokázala proměnit už jen dvě, když se v 76. minutě trefil střídající Jan Mukařovský a v 86. minutě z pokutového kopu na konečných 1:5 zvyšoval nikdo jiný, než tradiční slávistický exekutor Martin Šolc.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC České Meziříčí
Horký David, vedoucí mužstva: Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně.Bohužel po zákroku na Fryntu se ošetřovalo a během této doby jsme úplně vypadli z tempa.První gól jsme si nešťastně srazili do branky a do šatny dostali další. Do druhého poločasu jsme šli se hrou vabank, ale hned v 50. minutě jsme dostali třetí.Slavia vyhrála naprosto zaslouženě, jejich obrana pracovala bezchybně a mnoho šancí ještě neproměnili, hrají krásný kombinační fotbal.My jsme se jim snažili alespoň přiblížit, žádnou nakopávanou hrát taky nechceme.

FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: Úvod utkání se nám nepovedl, prohrávali jsme osobní souboje a neměli jsme dobrý pohyb. Pomohla nám první branka a od té doby jsme už po zbytek zápasu dominovali. Dobře jsme kombinovali a ve správných momentech hráli přímočaře do koncovky. Tentokrát chválím celý tým za výkon, jen mrzí velké množství neproměněných šancí v druhém poločase.



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - T. Vejprava [-] , L. Provazník [-] (85. K. Vošvrda [-] ) , T. Havel [-] , T. Krajňák [-] (46. V. Slánský [-] ) , M. Sekyra [-] , J. Fiala [-] (46. J. Tomášek [-] ) , J. Rezek [-] (85. P. Tomášek [-] ) , O. Ježek [-] , T. Rezek [-] (71. M. Němeček [-] ) , J. Plšek [-]

FC Slavia Hradec Králové B
J. Moník [-] - D. Veselý [-] (61. J. Mukařovský [-] ) , A. Tomek [-] (76. D. Václavíček [-] ) , J. Jelínek [-] (76. P. Vencl [-] ) , M. Brázda [-] (66. J. Linhart [-] ) , M. Poláček [-] , M. Kott [-] , O. Pulkrábek [-] , P. Chlumecký [-] , J. Lán [-] , M. Šolc [-]

ŽK: 50. J. Plšek , 62. L. Provazník - 22. D. Veselý , 60. M. Kott , 70. J. Linhart .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: David Mondík
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy mají svoji kvalitu, zápas dopadne buď nerozhodně nebo domácí vyhrají těsným rozdílem.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza