J. Sedláček 50.
J. Mucha 67. (p.)
3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziměstí vyhrálo znovu na penalty


Branky


50. J. Sedláček , 67. J. Mucha (p.) - 29. A. Krejčí , 49. M. Vidlička
14

Meziměstí dokázalo po Černilovu na penalty udolat i Javornici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod poločasu patřil domácím, do vedení však šli zásluhou Krejčího hosté

Hned v úvodu mohli jít domácí do vedení, když nenápadnou střelou orazítkovali břevno. Domácí pokračovali v tlaku a dokázali hosty zatlačit. Tento tlak vygradoval rohovým kopem, který musela javornická obrana natřikrát likvidovat.

 

Hosté na první větší šanci čekali do 19. minutě, kdy gólmana Weissera prověřil Miroslav Vidlička. První gól vstřelili hosté, kdy se po pěkné kombinaci dostal míč až k Adamu Krejčímu, který si na vápně navedl míč na střelu a zamířl přesně na bližší tyč.

 

V druhé polovině prvního poločasu byli nebezpečnější hosté. Nejprve Adam Krejčí dokázal obejít několik protiráčů, dokonce i gólmana v koncovka však branku přestřelil. Jiný gól nepadl a do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro hosty.

Hosté udeřili podruhé hned v úvodu druhé půle

Ve 48. minutě na 2:0 zvýšil Miroslav Vidlička, který tvrdou střelou z hranice penalty uklidíl míč do sítě. Domácí druhá branka nepoložila. V 50. minutě zahrávali rohový kop, který javornický gólman podběhl a na 1:2 snižoval Jan Sedláček.

 

V 67. minutě bylo srovnáno, když z penalty srovnal na 2:2 Josef Mucha. Javornický Stanislav Hynek sice penaltu dokázal vyrazit na tyč, od ní se ale míč odrazil do branky.

 

Do konce řádné hrací doby byly k vidění šance na obou stranách. Nejslibněji vypadala střela Lukáše Kaspera, kterou Weisser skvěle vytáhl na roh. V základní hrací době se tedy o vítězi nerozhodlo a šlo se na penalty.

V penaltách byli šťastnější domácí a získali bod navíc

Na straně Javornice byli tři úspěšní střelci. Penaltu Krejčího dokázal Weisser vyrazit a Jakub Kráčmer netrefil zařízení. Domácí se mýlili pouze jednou a bod navíc, tak zůstal v Meziměstí.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí
Patrik Urban, trenér: Už před zápasem jsme věděli, že toto utkání bude těžké a pokud budeme chtít body, budeme muset zamakat. Zápas jsme začali dobře, ale opět jsme se trápili s koncovkou a to nás dostalo do situace, kdy jsme museli dohánět dvoubrankoví náskok hostí, což se nám povedlo. Měli jsme na to získat tři bodíky, ale budeme je muset urvat příště.

Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Před zápasem bychom bod brali, po vývoji utkání jsme zklamaní. Tradičně vyrovnané utkání tak skončilo spravedlivou remízou. Bohužel neumíme přepnout a počkat si na „doražení“ soupeře, a tak ztratit dvoubrankové vedení pro nás není problém. Je to škoda i s ohledem na výdej sil, které nás otevřená hra stojí. Velkým pozitivem ovšem je, že se nám vrátili někteří marodi a nikdo další nepřibyl.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
R. Weisser [-] - P. Smrček [-] , A. Škola [-] , J. Kubeček [-] , J. Sedláček [-] (81. P. Urban [-] ) , P. Šnábl [-] , V. Krejčí [-] (64. P. Šolc [-] ) , M. Balín [-] , V. Jirásek [-] , M. Prokeš [-] , J. Mucha [-]

Javornice
S. Hynek [-] - T. Plesl [-] (72. L. Kasper [-] ) , D. Suk [-] , P. Kasper [-] - J. Kráčmer [-] , J. Hovorka [-] , F. Dvořák [-] , J. Kráčmer [-] - J. Kovaříček [-] , A. Krejčí [-] , M. Vidlička [-] (61. O. Nosek [-] )

ŽK: 72. J. Mucha - 33. M. Vidlička , 39. J. Kovaříček , 55. D. Suk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kubálek Lukáš - JANOTA Josef, ŠKORPÍK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: David Mondík
Tip experta: výhra hostů

Javornice bude chtít napravit svůj minulý zápas a dá do toho všechno.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích