V dohrávce řádil Šimon Derner a Slavia si upevnila první místo v tabulce


Branky


20. Š. Derner , 36. Š. Derner , 44. Š. Derner (p.)
11

V dohrávce 6. kola Malšovice přivítali v hradeckém derby Slavii. Domácím se v této sezóně vůbec nedaří, naopak Slavia hraje ve velké pohodě a svoji formu potvrdila i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čistý hattrick ŠImona Dernera v první půli

Slavia již od úvodních minut držela míč na svých kopačkách a hrálo se zejména na polovině domácích. První branka padla ve 20. minutě, když si mezi obránce Malšovic naběhl Šimon Derner a prostřelil Dominika Blažka. Slavii první gól nakopl a vytvářela si další šance, které ovšem nedokázala proměnit. 

 

Zahrozili i Malšovice, ale hosty podržel skvělým zákrokem Jan Moník. Ne nadarmo se říká, nedáš dostaneš. Ve 36 minutě kombinaci v pokutovém území zakončil opět Šimon Derner a Slavia vedla 2:0. Slávistický útočník dokázal zkompletovat hattrick ještě do poločasu, když úspěšně proměnil pokutový kop.

Druhá půle už gól nepřinesla

Domácí se snažili v druhé půli s výsledkem něco udělat, ale obrana Slavie pracovala dobře a Malšovice až na jednu větší šanci do ničeho zásadního nepustila.

 

Do konce utkání se tedy již nic důležitého nestalo a Slavia si tak z Malšovic odvezla 3 body za výhru 3:0 a upevnila si tak první místo v tabulce. Malšovice po další porážce zůstávají na chvostu tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: V dohrávaném derby nám rezerva Slavie ukázala jak se prezentuje aktuální lídr tabulky. Prakticky po celou dobu utkání slávisté lepší na míči, my se snažili bránit jak jen to šlo ale mezery v obraně si soupeř našel. Naše šance zůstali neproměněné a tak si soupeř zaslouženě odvezl tři body. My se teď musíme soustředit na další zápasy které přijdou, tam už musíme začít sbírat body.

FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: Derby jsme zvládli výsledkově a po většinu utkání jsme dominovali i po herní stránce. Utkání jsme 3 brankami rozhodli již v prvním poločase. Po přestávce šla úroveň hry trochu dolů a to zejména díky zhoršujícímu se terénu. Pochvala za druhý zápas po sobě bez obdržené branky.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
D. Blažko [-] - L. Jarotek [-] (46. J. Paulovič [-] ) , J. Brokeš [-] (75. M. Luňák [-] ) , M. Friedl [-] , S. Libřický [-] , Z. Libřický [-] (82. Z. Papík [-] ) , J. Jareš [-] (46. J. Janský [-] ) , F. Havlena [-] (75. D. Lemon [-] ) , J. Javůrek [-] , T. Franc [-] , L. Kocman [-]

FC Slavia Hradec Králové B
J. Moník [-] - M. Zbořil [-] , J. Lán [-] , J. Špaček [-] , Š. Derner [-] (58. F. Buchwald [-] ) , J. Franc [-] , J. Linhart [-] (75. T. Erber [-] ) , M. Brázda [-] (75. T. Kašpar [-] ) , M. Poláček [-] , O. Pulkrábek [-] , M. Šolc [-]

ŽK: 19. J. Javůrek , 20. L. Jarotek , 41. J. Brokeš , 69. S. Libřický , 87. T. Franc .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KRIEGLER Pavel - ŘÍHA Martin, IKIZGÜL Varol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 9. 2022 13:38
Hodnocení zápasu
Michal Švorc

Expert: Jakub Lán
Tip experta: výhra hostů

Budeme chtít napravit minulé domácí zaváhání s Malšovou Lhotou a věřím, že se nám to podaří.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů