J. Mucha 23. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia si z Meziměstí odváží všechny tři body


Branky


23. J. Mucha (p.) - 20. D. Václavíček , 28. M. Šolc (p.) , 46. J. Kabeláč
12

Slavia dokázala v Meziměstí zvítězit a opět se dostala do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia měla od začátku utkání velkou převahu

Slavia od začátku utkání měla výraznou převahu v držení míče a kontrolovala hru. První gól se ji podařilo vstřelit ve 20. minutě po pěkné kombinaci, kterou gólově zakončil Dominik Václavíček střelou o břevno. Meziměstí vzápětí srovnalo z pokutového kopu. Zodpovědnost na sebe vzal Josef Mucha.

 

Slavia stále pokračovala v tlaku, který v 28. minutě vedl k faulu v pokutovém území domácích a penaltu kopali i hosté. Postavil se k ní stejně, jako třikrát v minulém zápase proti Malšově Lhotě Martin Šolc a opět ji s přehledem proměnil.

 

Slavia si do konce první půle vypracovala další útočné akce, kterým ovšem chybělo finální zakončení. Podařilo se ji dokonce skórovat i po třetí, ale kvůli ofsajdu nebyl gól uznán.

 

Do šaten tak hráči odcházeli za stavu 1:2.

Slavia si vítězství pohlídala

Slavia vstoupila do druhého poločasu skvělě a ve 46. minutě zvýšil na 3:1 útočník Jan Kabeláč. Hosté si udrželi převahu i po třetí vstřelené brance, vytvářeli si další gólové příležitosti, které ovšem nedokázali proměnit. Slavia si tak z Meziměstí odvezla důležité tři body, díky kterým se opět dostala do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí
Patrik Urban, trenér: Už před zápasem jsme věděli, že tento zápas bude těžký a velice fotbalový. Zápas jsme odbojovali, ale na získání bodů to bohužel nestačilo. Nezbývalo než soupeři popřát šťastnou cestu domů, kterou si určitě užili.

FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: Po celou dobu utkání jsme měli výraznou převahu. První poločas jsme, ale hráli zbytečně pomalu a úplně se nám nedařila finální fáze. Druhý poločas jsme začali výborně jak brankou, tak i herně. Bohužel jsme zahazovali jednu šanci za druhou a opět jsme tedy utkání nedokázali definitivně rozhodnout na větší brankový rozdíl.Jinak cesta vlakem vynikající, díky Hoši :-)



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Smrček [-] , A. Škola [-] , D. Panny [-] , P. Urban [-] (72. Z. Nývlt [-] ) , P. Šnábl [-] (61. P. Gajdoš [-] ) , J. Kubeček [-] (77. P. Bárta [-] ) , M. Balín [-] (61. V. Krejčí [-] ) , V. Jirásek [-] (77. V. Šimko [-] ) , M. Prokeš [-] , J. Mucha [-]

FC Slavia Hradec Králové B
J. Moník [-] - M. Klicnar [-] , J. Špaček [-] , O. Pulkrábek [-] (72. P. Vencl [-] ) , P. Chlumecký [-] , D. Václavíček [-] (63. Š. Derner [-] ) , J. Lán [-] , J. Franc [-] , J. Kabeláč [-] (72. J. Mukařovský [-] ) , Š. Prouza [-] , M. Šolc [-]

ŽK: 67. A. Škola - 37. P. Chlumecký .
Počet diváků: 135.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Adam Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Hradeckou Slavii čeká velmi težké venkovní utkání, ve kterém si připíší minimálně dva body do tabulky. Pokud zápas půjde do penalt, uspějí v něm hosté z Hradce Králové.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů