M. Šrom 21. (p.)
P. Kasper 34. (vl.)
O. Mráz 47.
J. Kovaříček 84. (vl.)
5:4p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v okresním derby zvládl lépe Baník Vamberk


Branky


21. M. Šrom (p.) , 34. P. Kasper (vl.) , 47. O. Mráz , 84. J. Kovaříček (vl.) - 15. P. Kasper (p.) , 70. J. Kráčmer , 80. A. Krejčí , 90. P. Kasper
11

V rámci 3. kola I.B třídy skupiny B se setkaly dva týmy z Rychnovska. Vamberk hostil Javornici. Oba týmy měly naprsoto odlišný vstup do sezóny. Javornice byla před zápsem díky dvěma domácím výhrám 100%-ní. Vamberk bez bodu.

 

Na tento zápas přišlo parádních 350 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty a vlastní gól

Do první šance zápasu se dostal hostující Jakub Kráčmer, střela z voleje mu však nesedla. Ve 14. minutě byl ve vápně faulován hostující Josef Kovaříček a kopala se penalta. K ní se postavil kapitán Pavel Kasper a bezpečně ji proměnil.

 

Vamberk odpověděl v 10. minutě také s penalty, kterou dokázal proměnit domácí kapitán Michal Šrom.

 

Po úvodních dvou brankách se hral přelévala z jedné strany na druhou. Šance byly k vidění u obou týmů. Ve 33. minutě došlo k nedorozumění mezi hostující obranou, když kapitán Kasper dával hlavou malou domů. Bohužel si nevšiml, že brankář Hynek meztím vyběhl z branky. Hynek na malou domů už nedokázal zaregovat a Javornice tak Vamberku darovala vedení 2:1. Tento stav se do konce prvního poločasu nezměnil. 

V druhém poločase padlo dalších pět gólů

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. Ve 46. minutě dokázal gólman Hynek první střelu domácích v druhém poločase vyrazit na roh. Následný balón z rohového kopu však hlavou do branky již usměrnil domácí Ondřej Mráz.

 

Hosté i přesto dokázali vyrovnat, když se nejprve v 70. minutě po rohu trefil hlavou Jakub Kráčmer o deset minut později přesně hlavičkoval i Adam Krejčí.

 

Drama však pokračovalo. Vamberk se v 83. minutě dostal opět do vedení, když si Josef Kovaříček nešťastně tečoval do své branky prudký centr domácích. Javornice nechtěla z Vamberka odjet s prázdnou a vrhla všechny své síly do útoku. Za svoje úsilí byla v nastavení odměněna, když se po dalším z mnoha rohových kopů dokázal po druhé v zápase prosadit javornický kapitán Pavel Kasper a srovnal na 4:4. Zápas tak pokračoval do penalt.

O bodu navíc pro Vamberk rozhodl brankář Klofanda

V prvních dvou sériích byli všichni střelci úspěšní. Ve třetí sérii se dostal do vedení Vamberk. Díky Stanislavu Hynkovi bylo ve čtvrté sérii srovnáno. Rozhodla až sedmá série, kdy se proti sobě postavili brankáři obou celků. Jaroslav Klafonda svého kolegu vychytal a následně svoji penaltu dokázal proměnit. Tím rozhodl o tom, že bod navíc zůstane ve Vamberku.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vamberk
Ladislav Falta, vedoucí mužstva: V dnešním zápase jsme už chtěli bodovat . Začali jsme dobře a soupeře k ničemu nepustili ale bohužel jsme první inkasovali z penalty . Po té jsme i my z penalty srovnali a do poločasu šli do vedení. Po přestávce jsme věděli že soupeř bude chtít rychle vyrovnat ale se štěstím jsme zvýšili . Potom jsme nedali tutovku a najednou se nepochopitelne zatáhli a přenecháli soupeři iniciativu který po zásluze vyrovnal. Po chvíli jsme opět se štěstím zvýšili a když už jsme se těšili z výhry tak soupeř v poslední minutě z rohu vyrovnal. Penalty jsme zvládli lépe a bereme druhý bod. Děkujeme všem divákům za skvělou atmosféru.

Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Dali jsme si 3 vlastní branky, pokaždé hlavou. Měli jsme utkání dobře rozehrané, pak přišly kiksy, přestali jsme běhat a začali jsme řečnit. Druhý poločas nám plán vydržel jen pár minut. Hráči se pak ale kousli a začali jsme mít navrch. Dotáhli jsme se na 3:3, ale pak opět vlastňák. Do poslední standardky jsme tak vrhli všechny síly a ono to vyšlo! Velká poklona našim fans, kteří vycítili, že potřebujeme dvanáctého hráče. No a penalty si nakonec rozhodli brankáři..



Sestavy


TJ Baník Vamberk
J. Klofanda [-] - D. Trejtnar [-] (90. M. Žák [-] ) , J. Kotýza [-] (78. J. Svrbík [-] ) , T. Hájek [-] (78. J. Müller [-] ) , P. Šponar [-] , Z. Tobiška [-] (52. D. Halamka [-] ) , P. Šimeček [-] , M. Šrom [-] , O. Mráz [-] , D. Hamerský [-] , M. Češka [-]

Javornice
S. Hynek [-] - P. Kasper [-] , D. Suk [-] - J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] , F. Dvořák [-] (62. M. Plíhal [-] ) , M. Šrefl [-] (74. M. Mohamed [-] ) , J. Hovorka [-] - A. Krejčí [-] , J. Kovaříček [-] , M. Vidlička [-] (62. T. Plesl [-] )

Počet diváků: 350.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Martin Jedlička
Tip experta: výhra hostů

První utkání Javornice na hostující půdě. I přesto si myslím, že si Javornice v čele s Adamem Krejčím nenechá ujít další příležitost ke 3 bodům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů