Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice vyhrála v Náchodě. Hosté obraceli skóre ve druhém poločase


Branky


15

Skvělý obrat ve druhém dějství znamenal další výhru Roudnice. Domácí rezerva Náchoda sice po první půli vedla 1:0, po změně stran však favorizovaní hosté čtyřmi brankami skóre překlopili na svoji stranu.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení Náchoda zařidil Gois

V prvním poločase se hrál bojovný fotbal. Domácí drželi s favoritem krok a dokonce se dostali do vedení, když se ve 38. minutě trefil kanonýr Filip Gois. A protože do zbytku první půle už branka nepadla, nesli si do kabin vedení Náchodští.  

Obrat Roudnice

Do druhého poločasu vstoupili domácí poměrně ospale a hosté z Roudnice toho dokázali náležitě využít. Nejprve se hned ve 46. minutě trefil střelec Kučera a o pět minut později obrátil skóre Pospíšil. V dalších minutách se hra vyrovnala, ovšem za delší konec přece jenom tahali hosté. V 77. minutě dal na 3:1 znovu Pospíšil a v 81. minutě zvýšil už na rozdíl tří branek Kučera. Domácí v závěru stihli jen kosmeticky upravit skóre na konečných 2:4 ze svého pohledu, trefil se Hrubý.    



Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Realizační tým: "V první části se hrál bojovný zápas. Do kabiny jsme šli s jednobrankovým vedením. Bohužel v šatně jsme v hlavách zůstali déle a hosté během pěti minut obrátili skóre na svoji stranu. Potom se hra zase vyrovnala, ale branky stříleli hlavně hosté. My jsme už v závěru upravili konečný výsledek."

TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl, sekretář: "Ve vyrovnaném 1. poločase jsme velkou šanci neproměnili a naopak domácím nabídli po chybě možnost ke skórování. Ve druhém poločase jsme skóre otočili na naší stranu a zápas si pohlídali."



Sestavy


FK Náchod B
J. Kuneš [-] - J. Balcar [-] (46. D. Hanzl [-] ) , L. Knap [-] , J. Vančák [-] (61. J. Melichar [-] ) , F. Gois [-] , J. Čejchan [-] (46. J. Ansorge [-] ) , D. Poláček [-] , D. Král [-] , J. Rorbach [-] , J. Gois [-] (61. D. Hrubý [-] ) , J. Fenz [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - T. Kučera [-] , M. Cuberka [-] , V. Pospíšil [-] , M. Vítek [-] , J. Tomeš [-] (77. L. Koutník [-] ) , J. Černý [-] (84. R. Obermajer [-] ) , D. Koutník [-] (70. T. Hladík [-] ) , M. Novotný [-] , M. Zima [-] , J. Novotný [-]

ŽK: 71. D. Král - 61. V. Pospíšil , 79. M. Zima .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pagáč Ladislav - SUCHOMEL Karel, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Dominik Palm

Expert: Dominik Flígr
Tip experta: výhra hostů

Ač se Náchod za poslední kola zvedl, tu volím rozjetou Roudnici.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza