3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 10:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec doma přehrál Nové Město a drží se v popředí tabulky


Branky


15

Tři branky a žádná inkasovaná. Fotbalistům Nového Hradce Králové se sedmé kolo povedlo. Na domácím hřišti zdolali Nové Město nad Metují 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hozák poslal domácí do vedení

V prvním poločase byli fotbalisté Nového Hradce Králové aktivnější, pohyblivější a po zásluze byli odměněni vedoucí brankou. Tu v patnácté minutě obstaral záložník Hozák a svěřenci trenéra Ondřeje Koláře mohli odcházet do kabiny spokojenější. 

Pojistku přidali Šmíd a Mrštík

Ve druhém poločase pokračovali domácí v herní převaze a povedlo se jim skóre navýšit. Nejprve se v 51. minutě prosadil kanonýr Šmíd a v 65. minutě definitivně uklidnil svůj tým Mrštík - 3:0. Po závěrečném hvizdu si Novohradečtí připsali zasloužené tři body do tabulky a pohybují se v popředí tabulky 1. A třídy.    



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: "Chtěli jsme odčinit výkon z minulého týdne a vstup do utkání tomu odpovídal. Od první minuty jsme diktovali tempo hry, ale bohužel bez většího gólového efektu. Druhá půle se nesla v podobném duchu, kdy nás postupně uklidnili góly Šmída a Mrštíka. Dnes zaslouží všichni hráči pochvalu za aktivní přístup k utkání. Těší mě početné zastoupení novohrádeckých odchovanců v sestavě. Kaňkou utkání je zranění hostujícího kapitána, kterému přejeme brzké uzdravení. Utkání měla pevně pod kontrolou trojice rozhodčích."

MFK Nové Město nad Metují
Ivo Janeček, trenér: "Domácí do zápasu vstoupili aktivně a od prvních minut šli za vítězstvím. Kdybychom v 8. minutě prohrávali 5:0, odpovídalo by to obrazu hry. Jediný pozitivní moment z naší strany byla chycená penalta. Ze hry nelze vyzvednout nic pozitivního a výsledek je zcela zasloužený. Oceňujeme výkon všech tří rozhodčích."



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
L. Voltr [-] - D. Hozák [-] , J. Zahradníček [-] (46. J. Karel [-] ) , M. Černý [-] (73. J. Lorenc [-] ) , P. Novák [-] (46. F. Mrštík [-] ) , M. Šmíd [-] (78. M. Bouška [-] ) , J. Vydarený [-] (73. A. Karmin [-] ) , J. Bičiště [-] , J. Kolínek [-] , J. Ležík [-] , B. Andrýs [-]

MFK Nové Město nad Metují
M. Hůlek [-] - E. Berger [-] (46. J. Fiedler [-] ) , I. Lelek [-] , M. Ščerbák [-] , P. Zákravský [-] (71. D. Franc [-] ) , J. Fidra [-] (46. P. Čerenkov [-] ) , D. Flígr [-] , D. Hůlek [-] , A. Lelek [-] , V. Jelen [-] , D. Zítko [-]

ŽK: 30. M. Černý , 43. J. Vydarený , 86. D. Hozák - 87. J. Fiedler .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Filip Miroslav - URBAN Vladimír, JEDLIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Dominik Palm

Expert: Dominik Flígr
Tip experta: remíza

Nový Hradec doma sice body neztrácí, ale myslím, že si Město minimálně bod odveze.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích