1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín doma porazil Jaroměř


Branky


14

Jaroměř prohrála třetí utkání v řadě. O všechny body je obral na domácím hřišti Jičín.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Utkání se odehrálo na umělé trávě a v prvním poločase jsme branku neviděli. Hostující celek sice držel míč častěji na svých kopačkách, ale překonat domácí obranu se jim nepodařilo, a tak se šlo o poločase do kabin za nerozhodného stavu.

Machačný svou trefou rozhodl utkání

Utkání nakonec rozhodla jediná branku z 68. minuty, kdy se prosadil domácí tým. Nakopnutý míč z vlastní poloviny hřiště propadl až za obranu hostů, kde se ho zmocnil David Machačný, který v samostatném úniku prostřelil brankáře Červenku a otevřel skóre zápasu. 1:0. Hostům se přes veškerou snahu nepodařilo vyrovnat, a tak všechny body zůstaly v Jičíně, který si připsal čtvrtou domácí výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Tomáš Tomášek (asistent trenéra): Za dnešní utkání musíme pochválit celý tým. Takticky jsme utkání zvládli velmi dobře. Jsme nesmírně rádi za 3 body s kvalitním soupeřem, nicméně musíme být pokorní, dál na sobě pracovat a ideálně na toto utkání navázat ve Vysoké. Klukům za dnešní výkon děkujeme. Zápas odřídila bez problémů trojice rozhodčích.

FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): Trvalá herní převaha a snaha odčinit nepovedený druhý poločas z minulého kola dnes na tři body na umělé trávě v Jičíně nestačily. Nyní se musíme soustředit na domácí zápas s Dobruškou, ve kterém se budeme chtít rozloučit s podzimem vítězně.



Sestavy


SK Jičín
A. Skořepa [-] - J. Ulvr [-] , J. Řeháček [-] , D. Fidrich [-] , J. Kuneš [-] (88. L. Holer [-] ) - O. Zugar [-] , V. Matějka [-] , P. Jiřička [-] (73. J. Marek [-] ) , P. Buchvald [-] - D. Machačný [-] (92. M. Vacek [-] ) , M. Glos [-] (73. J. Lánský [-] )

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Michálek [-] , M. Exnar [-] , Š. Rind [-] (72. J. Kudrnáč [-] ) , D. Votrubec [-] , A. Horák [-] , M. Exnar [-] , A. Pohořálek [-] , D. Valášek [-] , J. Podolník [-] (65. O. Častvaj [-] ) , R. Gorol [-]

ŽK: 74. J. Ulvr , 77. J. Lánský - 88. A. Pohořálek , 91. J. Kudrnáč .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Urbánek Tomáš - MACH Ondřej, SOUKUP Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Varol Ikizgül
Tip experta: výhra hostů

Utkání týmů z opačných pólů tabulky musí Jaroměř zvládnout po dvou zaváháních v posledních dvou zápasech. Překážkou pro kombinační fotbal hostů může být stav hrací plochy v případě sehrání utkání na přírodním povrchu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů