D. Drozd 86.
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:30

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká zvítězila v Hořicích


Branky


86. D. Drozd - 49. M. Ujec , 59. O. Ujec , 61. J. Homolka
12

Vysoká ve druhém poločase rozhodla utkání a zasluženě si odvezla z Gothardu všechny body.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V prvním poločase měla Vysoká čatěji míč na svých kopačkách, ale své šance nevyužila. Milan Ujec i bratr Ondřej své šance neproměnili. Ve 23. minutě měl možnost skórovat i hostujíci Jarosz, ale v dobré pozici minul branku. I domácí mohli jít do vedení, ale ani Havrda ani Kedroń nepřekonali hostujícího brankáře, a tak skončila první půle bezbrankovou remízou.

 

 

Úvod druhé půle rozhodl utkání

Hosté vstoupili do druhého poločasu aktivněji a po zásluze se dostali do vedení. Ve 49. minutě hostující Růžička předvedl pěknou individuální akci na pravé straně a naservíroval míč před prázdnou bránu Milanu Ujecovi, který pohodlně otevřel skóre zápasu. 0:1.

 

Další branka přišla v 59. minutě. Po standartní situaci se míč odrazil k Ondřeji Ujecovi, který zpoza vápna napřáhl a nedal domácímu brankáři šanci. 0:2.

 

Jen o dvě minuty později to bylo už o tři branky. Aktivní Růžička odcentroval a na zadní tyči nekrytý Josef Homolka hlavou překonal brankáře Krejčího. 0:3.

 

Domácí se poté snažili s výsledkem něco udělat, ale hosté větší drama nedopustili. V 86. minutě přišlo snížení, když domácí Pour našel za obranou Davida Drozda, který prostřelil hostujícího brankáře Pšeničku a upravil na konečných 1:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Z Vysoké přijel velice kvalitní tým, úplně jiný než na jaře. Hosté byli většinu zápasu lepší a jejich výhra je naprosto zasloužená. Výhru jsme jím usnadnili tím, že po poločase jsme zůstali ještě patnáct minut v šatně. Na druhou stranu jsme za stavu 0:3 nerezignovali a v závěru alespoň kosmeticky vylepšili výsledek. Vysoké gratulujeme ke třem bodům i k velice kvalitnímu výkonu."

FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Zápas v Hořicích se nám povedl jak výsledkově, tak herně. Dobře jsme kombinovali a soupeře do vážnější šance nepustili. Už v prvním poločase si vytvoříme několik dobrých příležitostí, ale neproměníme. Moc dobře víme, že na šance se nehraje, ale rozhodují góly. Proto důležitý vstup do druhého poločasu, kdy během 15 minut vstřelíme 3 branky. Odvážíme si důležité 3 body, které jsou podloženy dobrým výkonem a to těší."



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - J. Pečenka [-] (69. M. Jonáš [-] ) , A. Kedroń [-] , P. Palm [-] (86. J. Šeda [-] ) , P. Drozd [-] , D. Drozd [-] , J. Havrda [-] , Z. Nečesaný [-] (46. M. Bango [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] , J. Rozsévač [-]

FK Vysoká nad Labem
J. Pšenička [-] - T. Prorok [-] , L. Müller [-] (80. T. Kozel [-] ) , J. Mikušík [-] , R. Růžička [-] (80. J. Jelínek [-] ) - J. Homolka [-] (77. H. Elkadi [-] ) , M. Haken [-] (62. T. Březina [-] ) , F. Jarosz [-] - M. Ujec [-] , O. Ujec [-] - P. Kafka [-]

Počet diváků: 252. Rozhodčí: Martínek Miroslav - HLAVÁČ Martin, OTAVA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Hlava
Tip experta: remíza

V Hořicích bude těžké utkání, které si body rozdělí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza