2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:30

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí doma udolalo Polici


Branky


12

Vrchlabí získalo první body v tomto ročníku. Na domácí půdě porazilo Polici nad Metují.

 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žďárský poslal domácí do vedení

Za hosty se poprvé v této sezóně mezi tři tyče dostal hrající trenér Libor Vacho, který hned v 8. minutě podržel svůj tým, když hasil závar před svou brankou. V úvodu utkání si ani jeden tým nevytvořil výraznější převahu.

 

Ve 23. minutě se po centru z pravé strany dokázal prosadit na přední tyči Petr Žďárský, který ranou mezi nohy překonal brankáře Vacha. 1:0.

 

Velkou šanci na srovnání skóre měl hostující Musa Ansuma, který šel sám na brankáře Janalíka, ale ten jeho pokus vyrazil na roh. Z následného rohu ve 32. minutě se prosadil Filip Kalaš, který si zpracoval nepovedenou střelu svého spoluhráče a usměrnil míč do sítě. 1:1.

 

Hosté pak drželi míč na svých kopačkách, ale další branka již nepadla.

O vítěznou trefu se postaral domácí Kout

Ve druhém poločase se na další branku nečekalo dlouho. V 52. minutě se míč po standartní situaci odrazil k domácímu Zdeňku Koutovi, který si nejprve míč zpracoval na prsa a ranou z voleje propálil brankáře Vacha. 2:1.

 

V 58. minutě přišla komplikace pro domácí celek. Michal Hradecký tvrdě atakoval protihráče a za svůj skluz uviděl červenou kartu. Domácí trenér Michael Hradecký se po tomto výroku hlavního sudího rozvášnil a za své hanlivé připomínky i on vyfasoval červenou kartu.

 

Domácí tým se po vyloučení jednoho hráče a svého trenéra zatáhl na svoji polovina a bránil hubený náskok. Hosté se tlačili za vyrovnání, ale přes poctivou obranu domácích se jim nedařilo prosadit. V emotivním utkání nakonec padlo devět žlutých karet, ale žádná další branka, a tak Vrchlabí mohlo slavit první body a vítězství v tomto ročníku.



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Luděk Vojtíšek (vedoucí mužstva): "Zápas byl vyrovnaný. Vrchlabí však díky bojovnosti získalo první body do tabulky. V první polovině utkání jsme šli do vedení po pěkné akci na jeden dotek, když zakončil Žďárský. Poté se hostům podařilo šťastně snížit. Vstup do druhé poloviny zápasu  se našim hráčům podařil. Brankářovi Police nedal šanci Kout. Následně šli domácí do desíti, ale tuto nevýhodu jsme eliminovali i díky zákrokům brankáře Janalíka. Za bojovný výkon zaslouží mužstvo pochvalu. "

Spartak Police nad Metují
Bořek Michal (asistent): "Zápas gólmanů pro sebe rozhodli bojovní domácí. Faul na našeho brankáře a do očí bijící ruku domácích na brankové čáře v 93.minutě ať posoudí povolaní !!!"



Sestavy


FC Vrchlabí
F. Janalík [-] - A. Vilám [-] , S. Mlejnek [-] , M. Hradecký [-] , P. Žďárský [-] (87. A. Hnik [-] ) , M. Kučera [-] , J. Fink [-] (75. T. Fišar [-] ) , L. Hawel [-] , Z. Kout [-] , L. Mejsnar [-] , M. Hawel [-]

Spartak Police nad Metují
L. Vacho [-] - B. Abena [-] , O. Spišák [-] , P. Franc [-] , T. Gregar [-] (46. J. Nessoumou [-] ) , J. Klapkovský [-] , M. Moravec [-] , M. Mbah [-] (68. T. Mucha [-] ) , L. Kudláček [-] , M. Ansuma [-] , F. Kalaš [-]

ŽK: 43. L. Mejsnar , 55. P. Žďárský , 73. Z. Kout , 79. S. Mlejnek - 64. L. Kudláček , 82. M. Moravec , 83. O. Spišák , 91. L. Vacho , 92. J. Nessoumou . ČK: 58. M. Hradecký .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: DUŠEK Jan - MATULA Pavel, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Hlava
Tip experta: výhra hostů

Police nad Metují vyhraje. Po porážce s Týništěm bude chtít ukázat kam patří v tabulce a z Vrchlabí si odveze všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů