Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 14:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"B" tým Chlumce doma jasně zvítězil nad Dobruškou


Branky


13

Rezerva Chlumce zvládla domácí utkání s Dobruškou a připsala si další tři body do tabulky. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučera poslal Chlumec do vedení

Domácí po dvou výhrách na penalty chtěli získat všechny body a do utkání vstoupili aktivněji. Skóre se změnilo v 15. minutě, když se z hranice velkého vápna ranou z otočky prosadil chlumecký Jiří Kučera, na jehož střelu byl hostující brankář Effenberk krátký. 1:0.

 

Jen o minutu později dostal za obranu nádhernou přihrávku domácí Jakub Hartman, který ze strany překonal Effenberka a zvýšil na 2:0.

 

Další branka během prvního poločasu nepřišla, a tak si domácí odnesli do kabin dvoubrankový náskok.

Domácí si pohlídali tři body

Po změně stran se diváci dočkali další trefy v 53. minutě. Domácí Hartman pláchl po levé straně a naservíroval míč před branku na Petra Staňka, který se zblízka nemýlil. 3:0.

 

V 74. minutě se po individuální akci prosadil domácí Jan Novotný, který zvyšoval už na 4:0 a po oslavě své branky mohl v klidu vystřídat.

 

V 88. minutě přidal svou druhou trefu v utkání chlumecký Jakub Hartman, když prokličkoval hostující obranou a přesnou ranou upravil na konečných 5:0. Pro záložníka Chlumce to byla už sedmá branka v tomto ročníku a dotáhl se tak na čelo tabulky střelců krajského přeboru.

 

Chlumec tedy zaslouženě zvítězil a získal tři body po přesvědčivé výhře.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "K utkání jsme nastupovali s touhou navázat na poslední úspěšná utkání, dobře koncentrovaní, hru jsme měli pod kontrolou prakticky celý zápas a bylo jen otázkou, na jaké číslovce se zastaví naše skóre. Hostům ublížilo střídání zraněných hráčů , měli i několik šancí, ale vše jsme vyřešili a vážíme si nuly na kontě obdržených branek. Opět se dostalo na všechny hráče z kádru, již poněkolikáté jsme se přesvědčili , že dobrá kondice a trénovanost rozhoduje zápasy. Takže příští týden 4 tréninky."

SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "Urychleně musíme na tenhle „parádní“ zápas v našem podání zapomenout. Gratulace domácím k bodům a kvalitnímu výkonu. Náš herní projev spíš připomínal bezstarostný výlet do Chlumce nad Cidlinou."



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - V. Doležal [-] , P. Staněk [-] (77. V. Kříž [-] ) , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] (74. F. Jelínek [-] ) , J. Novotný [-] (74. D. Hubený [-] ) , O. Vaníček [-] , J. Věříš [-] (63. O. Jansa [-] ) , J. Vopátek [-] , L. Pánek [-] , J. Ludvík [-] (77. P. Hajský [-] )

SK Dobruška
F. Effenberk [-] - J. Moník [-] , M. Čančara [-] (46. J. Komůrka [-] ) , D. Doucek [-] , V. Karal [-] , O. Moravec [-] (74. M. Pěnička [-] ) , P. Krahulec [-] , M. Majer [-] , J. Žahourek [-] (46. D. Krajňák [-] ) , M. Brožek [-] , P. Feichtinger [-] (28. T. Štětina [-] )

ŽK: 32. J. Vopátek - 64. T. Štětina .
Hráči zápasu: J. Hartman .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - KUDYN Milan, KOPECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Radek Kollár
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích, kteří hrají pohledný fotbal. Hostující Dobruška na ně tento víkend nebude stačit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích