2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř doma porazila Rychnov po dlouhém penaltovém rozstřelu.


Branky


14

Stejně jako v minulé sezóně, tak i letos dospělo utkání mezi Jaroměří a Rychnovem do penalt. V těch se vystřídali všichni hráči a nakonec berou druhý bod domácí. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Votrubec poslal Jaroměř do vedení

V první poločase měli herní převahu domácí. Drželi častěji míč, kombinovali, ale do větších brankových příležitostí se dostávali jen stěží. Hosté naopak sázeli na rychlé a nebezpečné brejky, ale ani oni se nedokázali gólově prosadit.

 

Když už to vypadalo, že první dějství skončí bezbrankovou remízou, tak se ve 39. minutě prosadil, s nutnou dávkou štěstí, domácí Daniel Votrubec, který otevřel skóre zápasu po rohovém kopu. 1:0.

 

V poločase tedy vedli domácí o jednu branku.

 

 

 

Za hosty srovnal Zajíček

Vstup do druhé půle vyšel lépe hostům, kteří začli hrát aktivněji a vytvořili si řadu šancí. V 61. minutě se jim podařilo vyrovnat. Rychnovský útočník Roman Zajíček si naskočil na rohový kop a hlavou překonal brankáře Červenku. 1:1.

 

Postupem času se hra vyrovnávala a v závěru začali mít převahu opět domácí. Jaroměři se i přes velkou snahu nepodařilo strhnout vítězství na svou stranu, a tak následovaly pokutové kopy.

 

Bod navíc bere Jaroměř

Dlouhý penaltový rozstřel nakonec zvládli lépe domací. Po neuvěřitelných dvaceti čtyřech penaltách se radovala z druhého bodu Jaroměř.

 

Fotogalerii připavil Václav Mlejnek. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "S Rychnovem jsme sehráli tradiční zápas, který stejně jako v loňské sezóně dospěl do penaltového rozstřelu. Byla škoda, že se nám nepodařilo vstřelit druhý gól. Za plusový penaltový bod jsme na začátku sezóny rádi."

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Z mého pohledu se hrál velice dobrý fotbal, který se musel líbit. Domácí byli v 1. poločase lepší a nám toho moc umožněno nebylo. V úvodu 2. poločasu jsme domácí zatlačili a po rohu zaslouženě vyrovnali. Další šance jsme bohužel nevyužili a v závěru s přehledem ustáli tlak domácích. V penaltovém nesmyslu berou bod navíc domácí. Nevím, kterého masochistu baví koukat na 24 penalt, když se o nic nehraje. Zbytečně jsme strávili dalších 17 minut na hřišti. Gratulace soupeři a pochvala našemu týmu."



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Michálek [-] , M. Exnar [-] (72. Š. Rind [-] ) , J. Kořínek [-] , A. Horák [-] , R. Gorol [-] , D. Votrubec [-] , M. Exnar [-] , A. Pohořálek [-] , J. Podolník [-] , J. Bano [-] (72. O. Častvaj [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - S. Pohl [-] , Š. Vacek [-] , M. Drašnar [-] , J. Kábrt [-] , J. Nosek [-] - D. Veselý [-] , J. Počtýnský [-] , V. Lihařík [-] - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-]

ŽK: 77. J. Podolník , 83. J. Kořínek - 1. Š. Vacek .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Kořínek Lukáš - LOPUSZYNSKI Michal, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: David Motl
Tip experta: remíza

Tady předpokládám bitvu o každý metr a že Rychnov bude chtít navázat na skvělý výsledek z 1. kola, ale Jaroměř bude těžký oříšek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů