3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police doma vyhrála s Libčany za tři body


Branky


7

Početná divácká kulisa viděla výhru Police, i když Libčany, hrající značnou část zápasu o deseti, nedaly svou kůži lacino. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta hostům zkomplikovala cestu za body

Gólový účet se poprvé otevřel v 18.  minutě. Centrovaný míč z levé strany do pokutového území hostů přiklepl domácí Mucha na nabíhajícího Felixe Awuku, který z hranice šestnáctky prostřelil brankáře Rolejčka a poslal Polici do vedení. 1:0.

 

Další důležitý moment přišel ve 39. minutě, kdy druhou žlutou kartu uviděl hostující Chromek a musel předčasně do sprch. Domácí do poločasu už nestihli využít početní převahu a tak zůstalo skóre nezměněno.

Matějka přidal uklidňující trefu

Hosté se ani v deseti nevzdávali a dlouho se drželi na dostřel jediné branky. V 69. minutě však domácí Spišák našel krásnou přihrávkou za obranu nabíhajícího Jakuba Matějku, který přehodil Rolejčka a vsítil druhou branku svého týmu. 2:0.

 

V samotném závěru vystihl malou domů střídající Musa Ansuma a pečetil výhru Police třetí brankou. 3:0. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš (předseda): "Vstup do soutěžního ročníku naším hráčům vyšel parádně. Soupeř v průběhu letní přestávky posílil kádr a věděli jsme,že nás nebude čekat nic lehkého. O to sladší je dnešní výkon i získané tři body. Nejlepší reklama pro diváky a možnost případné,rekordní návštěvy na polickou pouť příští týden."

SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "Domácím gratulujeme k vítězství, i když jsme je dokázali trápit i v 10 a stále si myslím, ze naše cesta je správná a musíme pouze vydržet a být více důslední v obranné fázi. Škoda, mohl to být ještě o hodně hezčí zápas, ale hlavní taktovku si vzal někdo jiný. Pro kluky, co přišli z dorostu velká škola a pro mě zase upozornění, že spravedlnost na světě neexistuje. Za rozbitý kbelík se ještě jednou omlouvám."



Sestavy


Spartak Police nad Metují
M. Uzih [-] - L. Kudláček [-] , T. Mucha [-] (80. M. Ansuma [-] ) , J. Matějka [-] , O. Spišák [-] , M. Moravec [-] , F. Awuku [-] , B. Abena [-] (75. O. Havrda [-] ) , M. Mbah [-] , F. Kalaš [-] , P. Franc [-]

SK Libčany
J. Rolejček [-] - M. Bořke [-] (54. J. Ruprich [-] ) , J. Hušek [-] , M. Holubec [-] , M. Hofman [-] (63. P. Čihák [-] ) , T. Buriánek [-] , T. Houdek [-] (63. J. Mokrý [-] ) , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] (79. J. Kocour [-] ) , A. Chromek [-] , M. Mařas [-]

ŽK: 26. T. Houdek , 30. M. Hofman , 32. A. Chromek , 63. M. Mařas . ČK: 39. A. Chromek .
Počet diváků: 504. Rozhodčí: MATULA Pavel - DUŠEK Jan, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Drozd

Expert: Martin Šejvl
Tip experta: remíza

Oba týmy dobře doplnily kádry a zde čekám vyrovnanou bitvu ve skvělé atmosféře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích