Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2022 10:15

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čtyři prohry v řadě a dost. Petřín velkolepě přerušil nelichotivou sérii


Branky


21

Ranní sváteční zápas, který byl pro nekvalitní travnatý podklad přesunut na umělku, měl být po celkem čtyřech prohrách Petřína v řadě velikým probuzením z nebodové letargie. A cíl byl naplněn v podstatě už po dvaceti minutách, jelikož hosté z Nepomuku byli v koncovce marní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřín začal na výbornou. Dvěma slepenými brankami ze 7. a 8. minuty, po gólech Petra Škardy, respektive Marka Jandoše, zasadili hostům hráči v červených dresech silný direkt, a to ještě nikdo nevěděl, že gól Jandoše bude nakonec vítězný. Ve dvacáté minutě potrvdil úvodní, až brutální dominanci Petřína gólem na 3:0 kapitán domácích, Petr Škarda

 

Ale i Nepomuk si vybral lepší chvilku zápasu, kterou mohl udělat zápas zajímavějším. Petřín totiž v posledních patnácti minutách možná i lehce ubral na aktivitě, a to se mu nemuselo vymstít. Nejdříve korigoval na 3:1 Matěj Berkovec, aby následně kolik šancí zahodili Chalupný nebo Knapp. Do přestávky tak zejména díky nepřesnosti mohlo být srovnáno, ale nebylo a jistě se to promítlo i do poločasového apelu trenérů domácích, kteří nechtěli opakovat některé chyby z předchozích zápasů.

 

Brzy po výměně mělo být rozhodnuto, ale ještě jednou se ve stoprocentní šanci objevil Chalupný, který měl poslední možnost na korekci skóre. Poté totiž zařadili na druhý rychlostní stupeň opět hráči Petřína a v rozmezí deseti minut nasázeli tři branky. Na střeleckou listinu se zapsali Adam Rada, potřetí v zápase Petr Škarda a podruhé Marek Jandoš

 

Na obou stranách následně proběhlo mohutné střídání, jelikož oba celky si byly vědomy, že o třech bodech je rozhodnuto. Jenže přílišnou přemotivovaností se o pět minut později prezentoval nepomucký Jakub Chalupný, který dostoupil pozdě petřínského hráče a nesmyslně mu podťal nohu, když už se nejednalo o souboj o míč. Rozhodčí Mifková si nechala poradit od asistentky Špindlerové, správně zrušila prvotně udělenou žlutou kartu a nepomuckého útočníka rovnou poslala do sprch. Zápas se následně pouze dohrával, Nepomuk se bránil v oslabení a ještě dvakrát inkasoval. Mezi další střelce se zapsali střídající mladík Vojtěch Kural a v poslední minutě pak pečetil na 8:1 Matěj Štefl.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Dneska jsme od začátku hráli asi tak, jak by si každý trenér představoval. V pohybu, v nábězích, většina akcí zakončených, měli jsme skoro všechny odražené míče, takže naprostá spokojenost. Takhle se snažíme hrát pokaždé, jen dneska to bylo i podpořené proměňováním šancí. Obrovskou pochvalu, kromě všech, kdo nastoupili v základu, zaslouží i 4 mladší dorostenci Olach, Holmik, Nový a Kural, kteří nám dneska museli pomoct, protože máme hodně zraněných. Doufám, že po 4 prohraných zápasech zbytek sezóny odehrajeme v podobném stylu.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Hrálo se na umělce, protože prý mají trávu v dezolátním stavu. Petřín vyhrál, i podle výsledku zaslouženě. Ale v prvních 30 minutách na nás vlítli, to byla střelba, až neskutečné... To jsem ještě neviděl. Bleskově to tedy bylo 3:0, my jsme asi seděli ještě v autobusu. Ale jejich nástup byl vážně jak pekelná jízda. Snížili jsme sice na 3:1 a jeden ofsajd nám pomohl tento stav do poločasu udržet. Během toho jsme měli asi 3 tutovky, ty jsme nedali, do zápasu jsme se tedy nedostali. Po vystřídání stran šel Chalupný sám na bránu, ale místo aby to bylo 3:2, tak jsme vzápětí dostali na 4:1. Domácí i kopali penaltu, kterou Matyáš chytil, ale naši hráči se opět na vápně dloubali v nose a nechali soupeře doklepnout. Pak se nechal Chalupný zbytečně vyloučit, tak budeme doufat, že trest bude minimální. V závěru už jen Petřín pohodlně navyšoval vedení.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
M. Pejřimovský [-] - M. Jandoš [-] , A. Rada [-] , L. Maxa [-] (25. M. Holmik [-] ) , P. Jílek [-] (60. F. Nový [-] ) , M. Vanc [-] , P. Škarda [-] (60. M. Olach [-] ) , M. Štefl [-] , J. Veselý [-] , J. Šulc [-] , J. Zíma [-]

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (55. D. Šmíd [-] ) , T. Knapp [-] (65. L. Sládek [-] ) , J. Kalabza [-] (60. A. Tříska [-] ) , J. Kozák [-] (60. V. Mašek [-] ) , A. Viktora [-] , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] , T. Voráček [-] , M. Berkovec [-] (55. P. Váňa [-] ) , P. Panc [-]

ŽK: 48. A. Viktora , 50. J. Kalabza , 70. T. Knapp . ČK: 65. J. Chalupný .
Hráči zápasu: M. Jandoš , P. Škarda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 10:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 01:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 20:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 15:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 10:53
Jakub Volák

Expert: Tomáš Hatina
Tip experta: výhra domácích

I přesto, že se Petřínu v poslední době nedaří jako na začátku sezony, Nepomuk doma uběhají a vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 11:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 09:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 07:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 12:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 09:18

Tip: výhra domácích