Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tachov na svém hřišti opět dominoval


Branky


30

Tachov stále kraluje krajskému, když v posledním hraném kole udolal obranu Holýšova a hned šestkrát skóroval. Domácí brankáři neměli moc práce, tak se mohli také prostřídat a diváci si opět užili vítězné oslavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli s jasnou defenzivní taktikou a od začátku bylo tachovanům jasné, že prosadit se do zhuštěné obrany nebude nikterak jednoduché. Na začátku se dvakrát snažil Lanfranchi, ale jeho pokusy zastavili zadáci hostů. Velkou šanci měli domácí v 8. minutě, kdy Lanfranchiho centr netrefil Hudec a Mráz přestřelil branku. Po čtvrthodině hry už ale domácí vedli – na Hudcův centr si naskočil Braun a bylo to 1:0. Vzápětí mířili těsně nad branku Habart a Hudec. Po půlhodině hry už to bylo o dvě branky. Rozehraný přímý kop skončil u Brauna, který míč dloubnul a poslal jej krásně za tyč – 2:0. Hosté snad jedinkrát ohrozili domácí branku ve 42. minutě, kdy tečovaná střela skončila vedle.

 

Po přestávce začali domácí hrát více po stranách a před branku soupeře směřoval jeden nebezpečný centr za druhým. Pokusy Slámy, Lanfranchiho i Hudce však skončily vždy jen rohem. V 56. minutě vyslal povedeným pasem Bulaiev dopředu Hudce, ten obešel obránce a nahrál před prázdnou branku Lanfranchimu – 3:0. Branky se dočkal i Lukáš Hudec – po Slámově přihrávce nadvakrát překonal brankáře – 4:0. Hrálo se na jednu branku, bylo jen otázkou času, kdy přijdou další góly. V závěru se po centru od P. Kořínka prosadil opět Lanfranchi a poslední slovo měl po rohu Šroub. Jasný vývoj dovolil trenéru Ptákovi prostřídat a premiéru si tak odbyl i mladý brankář Jakub Veleta.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Jaroslav Pták, trenér: Utkání, které jsme byli povinni vyhrát, začalo podle našeho předpokladu. Hosté zalezli před své velké vápno a úplně rezignovali na útok.... Takže to vypadalo jako házená, neustále jsme tu jejich obranu obehrávali zleva doprava a zpátky a hledali mezeru, kudy se do nich dostat. Naši hráči zjistili, že budou muset být trpěliví a budou muset zrychlit kombinace, abychom tu jejich obranu zlomili. Naštěstí se to povedlo. První branku vstřelil Milan Braun a následně přidal i druhou branku a tak jsme vyhráli první půli 2:0. Druhý poločas byl v podání hostů úplně stejný, stále jen bránili a bránili a vůbec je nezajímalo, že na druhé straně hřiště je také branka, a na tu že by mohli také někdy zaútočit. Naši hráči se snažili dál dobývat hostující obranu a postupně jsme přidávali další branky. Konečný výsledek 6:0 je pro hosty milosrdný. S veškerým respektem k soupeři ale musím říci, že hosté vůbec nechtěli hrát fotbal a naše diváky ten fotbal asi ani příliš nebavil. Všichni se už nemůžeme dočkat série tří zápasů, která nás nyní čekají. Jedeme do Nepomuku, kde budeme muset ukázat to nejlepší, abychom uspěli. Potom doma Chotíkov, který ještě neztratil žádný bod a do třetice jedeme na Petřín. To je výborný, mladý a běhavý tým.....To budou zápasy, které nás prověří. Je to výzva, ale už se na to moc těšíme.

FK Holýšov
Štěpán Hirschl, trenér: Jednoduše řečeno, splnili jsme povinnost odehrát utkání, kde nemůžeme získat body. Z různých důvodů nás bylo jen jedenáct, včetně mého asistenta Vency Kaase, který to odehrál velmi dobře.



Sestavy


FK Tachov
M. Langr [-] (80. J. Veleta [-] ) - V. Mráz [-] (46. D. Bulaiev [-] ) , M. Braun [-] , P. Sláma [-] (78. J. Šroub [-] ) , T. Vejvoda [-] , A. Kořínek [-] , P. Kořínek [-] , G. Lanfranchi [-] , J. Viterna [-] , T. Habart [-] (78. G. Nieves [-] ) , L. Hudec [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - V. Kaas [-] , S. Staněk [-] , R. Kraus [-] , Y. Levchenko [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , T. Vítek [-] , D. Zavadil [-]

ŽK: 14. T. Habart , 81. J. Viterna - 14. D. Zavadil , 81. V. Šperl .
Hráči zápasu: G. Lanfranchi , M. Braun .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kříž Lukáš - MIČAN Jan, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Oliver Kastelic, Adam Král, Dominik Mošna, Ondřej Mašek a Radek Kubeš
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích, možná první desítka v sezóně. Míra Zach bude na střelce z Tachova krátký.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích