FOTO: Kubík byl kanonýrem Vraného během anglického týdne


Branky


8

Anglický týden pro fotbalisty Vraného končil domácím zápasem s Lány, kterým měl domácí Sokol rozhodně co vracet, jelikož před čtyřmi lety Vranému nadělil kladenský celek potupnou desítku. O motivaci tak bylo postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól kapitána do šatny

Vraný vstoupilo do zápasu dobře, když se v 17. minutě po přímáku prosadil Kubík a konečně tak protrhl své střelecké trápení. Hosté však v podstatě ihned srovnali, když využili chyby v obraně a hostující útočník pak následně neměl problém vyrovnat. Poločasové vedení ale vrátil Vranému kapitán Fedrhanc, který si naběhl na krásný signál Jarába z volného přímého kopu.

Kanonýr Kubík

Druhý poločas se vyvíjel stejně jako první s míčem na kopačkách vranských fotbalistů. Převaha byla očividná a chyběly tomu pouze góly, které přišly po dvaceti minutách. Fedrhanc obloukem za obranou našel Kejvala, kterého ještě brankář vychytal, ale na následnou dorážku Kubíka už byl krátký. Pak se zaskvěl vranský brankář Izera, který výborným čtením hry přerušil hostující brejk, aby založil ten náš, na jehož gólovém konci byl Kubík a tím zkompletoval svůj hattrick.

 

Pak ještě přidal svůj čtvrtý gól po hezké standardce Volfa a mohl si následně vychutnat potlesk při svém střídání. Šestý gól Vraného přidal Fedrhanc, když sám vyplaval na hranici vápna a utaženou střelou k tyči nedal brankáři šanci. Hosté v závěru ještě korigovali stav svým druhým gólem, ale na jednoznačnou výhru Vraného to nemělo žádný vliv. Detailní report zde na webu Vraného: http://www.sokol-vrany.cz/-2140

 

Galerie od Josefa Musila, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.

 

Report zaslal: klub TJ Sokol Vraný



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - D. Havlovec [-] , L. Volf [-] , Z. Růžička [-] , K. Kejval [-] (78. M. Kotěra [-] ) , J. Jeřábek [-] , T. Kubík [-] (83. M. Hrůnek [-] ) , A. Fedrhanc [-] , T. Kostovčík [-] , M. Klár [-] (35. T. Tajč [-] ) , M. Jaráb [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - M. Kedroň [-] , J. Krátký [-] (84. D. Dudášik [-] ) , J. Bejbl [-] (64. M. Reichl [-] ) , J. Matějka [-] , D. Švigár [-] - J. Matějka [-] , M. Petr [-] (86. M. Soukup [-] ) , M. Cafourek [-] , M. Slezák [-] - P. Buršík [-]

ŽK: 9. L. Volf , 50. D. Havlovec , 70. A. Fedrhanc - 41. J. Matějka , 57. J. Matějka , 72. D. Švigár , 76. M. Kedroň , 76. J. Krátký .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stránský Martin - HANÁK Leoš, KABOUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 10. 2022 12:34
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích