FOTO: Vraný otočilo domácí zápas s Tuchoměřicemi


Branky


9

Úvodní duel s Libušínem se neodehrál, a tak se Vraný poprvé představilo na svém hřišti proti Tuchoměřicím. První poločas nezačal pro domácí vůbec dobře a už po minutě prohrávali. Druhé dějství ale bylo pro Vraný úspěšnější a nakonec z toho byly tři body po těsném vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Valáška

Tuchoměřice jakožto velmi mladý a běhavý tým dělaly domácím velké problémy, zejména první poločas. Hned v první minutě se dostaly do vedení, které za necelou půlhodinu zdvojnásobily. Vraný snížilo zásluhou pěkného obstřelu Volfa, ale byli to hosté, kteří opět odskočili na rozdíl dvou branek. Těsně před poločasem se ale Volf postavil k přímáku a nádherným kopem snížil stav opět na rozdíl jedné branky.

Vítězný obrat

Do druhého poločasu přišlo úplně jiné mužstvo Vraného a okamžitě převzalo iniciativu. Po dvaceti minutách srovnal Novák šťastným zakončením, aby pár minut před koncem rozhodl o domácí výhře Hansl. Bohužel se těsně před koncem zápasu zranil a vypadá to na vazy v koleni, tudíž ho čeká dlouhá pauza. Vraný ale do podzimu vstoupilo vítězně po parádním výkonu z druhého poločasu. Tuchoměřice budou velice nepříjemným soupeřem pro jakýkoliv tým a očekáváme, že se v tabulce budou pohybovat hodně vysoko.

 

Report od klubu TJ Sokol Vraný.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kubečka Pavel - KURKA Miloš, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2022 13:51
Report z prvního zápasu této sezóny na našich stránkách: http://www.sokol-vrany.cz/-2134
20. 9. 2022 13:49
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích