1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kindermann rozhodl o vítězství Slavie


Branky


18

K zápasu ze dna tabulky přijely hostující Nemanice k Malému jezu vyzvat Slavii a zabojovat o první body. Zápas však za příznivého počasí, ovšem na katastrofálním povrchu snad ani nemohl přinést nějakou fotbalovou krásu. Hostující hráči přijeli od začátku zápasu bránit bezbrankový stav a spoléhat na brejkové a ojedinělé útočné výpady. Domácí se snažili dobýt hostující svatyni, avšak velmi jim vázla předfinální fáze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas žádnou branku nepřinesl

Největší šanci první půle si připsal Kindermann, který po zpětné nahrávce od Švagra nastřelil tyč. Další dvě velké příležitosti měl na noze Dvořáček, který však nepochopitelně prováhal oba střelecké okamžiky a nechal se připravit o balón. Hosté hrozili ze standardních situací. Poprvé se pokusil hostující kapitán Hucek překvapit střelou z poloviny hřiště domácího gólmana. Druhou příležitost měly Nemanice po závaru a vypadnutém balónu, kdy nedokázaly uklidit balón do naprosto odkryté brány domácích. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

O výsledku utkání rozhodla 74. minuta

Druhý poločas přinesl úplně stejný obraz hry, jako ten první. Domácí se tlačili do zakončení, hosté bránili. Do velké příležitosti se dostal domácí Lhoták, který rybičkou trefil pouze přesouvajícího se brankáře. Poté nedokázali dvě brejkové situace vyřešit hosté. Nakonec se v 74.minutě trefil po centru kapitána Pince Petr Kindermann a postaral se tak o jedinou branku utkání. V závěru už hosté nenašli žádné síly na zvrat v utkání. Domácí Bohůnek ještě trefil hlavou tyč po rohu, ale skóre už se neměnilo. Slavie si tedy připsala druhou domácí výhru v řadě. Nemanice zůstávají beznadějně poslední. V dalším kole se utkají dvě budějovická mužstva a to Slavia s Lokomotivou a do Nemanic zavítají Bernartice.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek: Zápas absolutně postrádal kvalitu. Trávník byl v naprosto katastrofálním stavu, což upřímně nechápu, když je přelom září a října a počasí je docela přívětivé. Nechci nijak dehonestovat soupeře, ale jejich kvalita nedosahuje ani 1.B třídy. To ovšem háže špatný obraz i na nás, pokud takovému týmu nenadělíme 5 gólů... Musíme do konce podzimu uhrát ještě nějaké body a trochu se odpoutat od spodku tabulky. Kvalitu na to máme, ale musí si to trochu sednout.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - K. Dvořáček [-] (70. M. Bohůnek [-] ) , P. Lhoták [-] , P. Hajný [-] (63. T. Dzietonický [-] ) , P. Kindermann [-] , T. Zýka [-] , J. Pinc [-] , L. Janák [-] , M. Pollák [-] , A. Švagr [-] , P. Mrzena [-] (59. J. Klíma [-] )

SK Nemanice
D. Sedláček [-] - J. Hucek [-] , L. Mestl [-] , M. Strnad [-] , M. Voráč [-] , M. Novotný [-] (26. D. Vančura [-] ) , A. Motl [-] , B. Kopa [-] , D. Kopačka [-] , J. Křiváček [-] , M. Strnad [-]

ŽK: 39. J. Křiváček , 77. A. Motl , 86. B. Kopa .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Průchová Nikola - CRKVA Robert, JELÍNEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Karel JIndrle ml.
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase zůstanou 3 body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích