2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas ovlivnily výroky rozhodčí, Mirovice byly šťastnější


Branky


28

Mirovice dokázaly otočit zápas ve druhé půli ve svůj prospěch, jejich branky dali Viták a Ondrák (v oficiálním zapíse je mylně uveden stejný střelec). Hosté ale poukazují na nepovedený výkon sudí, přičemž uznávají porážku, ale k některým výrokům rozhodčí mají výhrady.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tutovka kola, tak označili čtenáři fotbalunas.cz výhru Mirovic nad Planou. Domácí se ale museli obejít bez bratří Štochlů, Planá i toho využila a díky Kořínkově gólu vedla po půli 1:0. Za zmínku ještě stojí situace z 33. minuty pláchnul obraně pánský Šteyer, gólman Čejdík při výběhu zasáhl míč rukou mimo vápno, ale sudí se nad ním slitovala a golman mohl se žlutou kartou utkání dochytat.

Ve druhé půli domácí zabrali a dvěma góly zápas otočili. Po druhé inkasované brance si hostující Szabó vylil vztek na rozhodčí, které nadával, a byl poslán ze hřiště. V závěru ještě měli hosté přijít o dalšího hráče, kdy po závěrečném náporu Plané sahal hostující bek po záchranné brzdě tím způsobem,  kdy jako poslední hráč Plané stáhl na zem útočníka, který by jinak běžel s míčem na prázdnou bránu.



Ohlasy k zápasu



SK Planá
Jan Pintér (trenér): Utkání v Mirovicích bych chtěl rozdělit do dvou rovin. Do roviny sportovní a roviny toho, co na hřišti předvedla hlavní rozhodčí Hanzlíková. Myslím, že fotbalově a sportovně to byl dobrý fotbal. My jsme si svojí blbostí neměli nechat dát dva laciné góly a utkání minimálně zremizovat. Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří nás v prvních minutách mírně přehrávali, ale od takové poloviny poločasu jsme na tom byli lépe my a to jsme také potvrdili vedoucím gólem. Do šaten jsme tedy šli s náskokem jednoho gólu a mírnou převahou v druhé polovině poločasu. Druhá půle začala lépe pro domácí, kteří nám po pár minutách vyrovnali z nesmyslného rohu, který jsme neměli udělat. Ty situace předtím jsme měli prostě uhrát lépe a neodhlavičkovat míč na zbytečný roh. Pak to bylo takové nahoru dolu a gól mohl dát každý tým. Ten nakonec dali domácí a utkání už dotáhli do vítězného konce i přesto, že v poslední minutě domácí hráč vykopával balon směřující do prázdné branky. Utkání jsme měli prostě dohrát lépe, minimálně za bod. No a pak se dostanu k tomu kdo a jak nás pískal. Protože za 30 let co hraju fotbal jsem větší tragikomedii nezažil! Rozhodčí Hanzlíková, která utkání řídila jako hlavní, byla doslova směšná až komická. Chvílemi nám přišlo, že snad ani neumí pravidla. Pro příklad všech, při střídání domácích a přerušené hře nechala navázat hru výkopem z ruky brankáře. Který měl být mimochodem od 33. minuty vyloučen, kdy úmyslně chytil balon do ruky mimo vápno, kdy náš hráč šel sám na prázdnou, pokud by to nechytil. V takových situacích pak úplně ztratíte chuť dělat fotbal. Kdy Vám to dokáže znechutit někdo, kdo to dělá pro peníze, nikoliv kvůli lásce k fotbalu. Vůbec nechápu, jak se někdo takový jako paní rozhodčí Hanzliková může dostat na listinu 1.A! Strašný.



Sestavy


SK Mirovice
Z. Čejdík [-] - O. Kocourek [-] , K. Mařík [-] , J. Vodňanský [-] - J. Viták [-] , J. Císař [-] , R. Převrátil [-] , A. Husar [-] - P. Janota [-] (88. J. Krušina [-] ) , R. Peterka [-] (79. K. Sláma [-] ) , T. Vondrák [-]

SK Planá
J. Hotový [-] - L. Pešek [-] , J. Szabó [-] , M. Cimerhanzl [-] , O. Hotový [-] - D. Kořínek [-] , T. Plojhar [-] (62. J. Šteyer [-] ) , L. Motyka [-] (79. T. Pintér [-] ) , J. Lacko [-] - P. Šteyer [-] , O. Jánošík [-] (70. M. Tibitanzl [-] )

ŽK: 34. Z. Čejdík , 78. J. Vodňanský - 56. O. Jánošík , 62. M. Tibitanzl , 91. J. Šteyer . ČK: 73. J. Szabó .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HANZLÍKOVÁ Aneta - VALEŠ Radek, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: MAREK URAZIL
Tip experta: výhra domácích

Proti těmto týmům jsem delší dobu nehrál, takže jen tipuji a podle prvního kola favorizuju domácí.

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza