Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 14:00

4.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doposud neporažený nováček v divizi poprvé prohrál


Branky


25

Český Krumlov vlétl do soutěže velmi zdařilými výkony, kdy si neprve připsal výhru nad dalším nováčkem z Horní Břízy a poté bral bod z utkání na Aritmě a stejně tak doma s Klatovy. V Tochovicích ovšem celek z jihu Čech obdržel 4 branky a poprvé nezískal ani bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tochovice byly od začátku zápasu aktivnějším mužstvem a už ve 13. minutě rozvlnily síť za zády brankáře Beránka. Střelcem branky byl kapitán Petr Sirotek, který byl jako první u pouze vyraženého míče a napodruhé se tak domácím podařilo brankáře hostů překonat. Po necelé půl hodině hry už to bylo o dvě branky, když se hosté nedokázali vypořádat s míčem na půli hřiště, který doskákal až k nohám Petra Jendruščáka, který jej zavezl na velké vápno a chytrým lobem přes brankáře zvýšil vedení Tochovic. Jenže ve 40. minutě proběhla podobná situace i na druhé straně, do náběhu pak byl vyslán Ladislav Vávra a svůj nájezd na domácího brankáře proměnil.

 

Po výměně stran se hrál vcelku vyrovnaný fotbal, ale hosté fatálně chybovali. V 66. minutě na pravé straně špatně přihrával hostující obránce, domácí Čížek přihrávku vystihl a jeho nabídku před brankou nepohrdl Petr Sirotek, který poslal Tochovice opět do dvoubrankového vedení. To opět dlouho nevydrželo. O osm minut později se Český Krumlov opět o branku přiblížil. Krásnou brankou se prezentoval Zdeněk Kuna. To ovšem bylo od jihočechů vše gólové, čeho dosáhli. Další branky jim byly zapovězené a pět minut před koncem si navíc nepohlídali nejlepšího hráče zápasu, který svým třetím gólem pečetil výhru Tochovic na 4:2.



Ohlasy k zápasu



FK Slavoj Český Krumlov
Jiří Werner, vedoucí mužstva: Vůbec se nám nepovedl vstup do zápasu a můžeme být rádi, že to po prvních 30 minutách bylo jenom 2:0. Náš brankář chytil několik jejich šancí a povedlo se nám snížit. V poločase jsme prostřídali, trochu se hra zlepšila, měli jsme i trochu převahu, ale místo abychom vyrovnali, tak jsme zase udělali stupidní chybu vzadu a dostali jsme na 3:1. Po chvilce jsme opět snížili a když už jsme se ke konci nadechovali ke srovnání, nedali jsme vyloženou šanci a z protiútoku jsme dostali opět po naší chybě na 4:2. Musím tedy říct, že hloupé až naivní chyby rozhodly. Domácí hráli s nasazením a využívali právě těch našich chyb. Pokud chceme hrát v divizi, tak takové chyby nemůžeme dělat.



Sestavy


SK Tochovice
O. Beran [-] - M. Pazderník [-] , P. Sirotek [-] (90. J. Ivaník [-] ) , F. Mourek [-] , P. Ivaník [-] , M. Kynkor [-] , P. Jendruščák [-] (90. O. Matějka [-] ) , V. Janů [-] (61. M. Krotký [-] ) , F. Hadáček [-] (72. O. Matějka [-] ) , D. Dušek [-] , J. Čížek [-]

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - L. Vávra [-] , R. Kolář [-] (46. J. Vančura [-] ) , D. Trmal [-] , D. Růžička [-] (54. A. Parakhnenko [-] ) , M. Švec [-] , J. Kabele [-] , V. Novák [-] , Z. Kuna [-] , M. Svoboda [-] (35. J. Matuška [-] ) , P. Vaněk [-] (75. J. Kordík [-] )

ŽK: 25. P. Vaněk , 80. J. Kordík , 86. J. Matuška .
Hráči zápasu: P. Sirotek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lafek David - POLENA Jiří, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Luděk Kaufman
Tip experta: výhra domácích

Tochovice využijí domácího prostředí a vyrovnaný zápas o gól vyhrají.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích