Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 10:30

9.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaný Lom si v druhém poločase vystřílel výhru nad Komárovem


Branky


28. M. Pužík - 3. M. Grobár , 30. F. Rydval , 55. L. Kaufman (vl.) , 61. M. Grobár , 64. L. Pfeifer , 84. L. Pfeifer , 86. M. Rabiňák
18

V 9. kole Fortuna Divize A se na hřišti Komárova střetli celky Tj Sokol Lom a domácí FK Komárov. V tomto zápase byl Lom jednoznačným favoritem, ačkoliv domácí drželi nadějné skóre na zisk bodů až do poločasu. V druhém poločase ale hosté spustili kanonádu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Komárově panovala dobrá nálada, když všech 22 hráčů vcházelo na hřiště, jenže tu již ve 3. minutě zkazil hostující Miroslav Grobár, když po úžasné sólo akci vstřelil z rohu vápna krásný gól, který zaplul do pravé horní části branky. Domácím bylo jasné, že se musí vzchopit a začít bojovat, aby mohli získat vytoužené body. Vše začalo vypadat nadějně, když se ve 28. minutě prosadil Michal Pužík. Při zahrávání rohového kopu překvapil brankáře a místo centru vypálil rovnou na bránu, tento risk se mu vyplatil a gólman byl na jeho pokus krátký. Jenže hned dvě minuty na to přišla odpověď a hosté se znovu ujali vedení. Po centru ze standardní situace, který vyboxoval brankář, se k míči dostal Filip Rydval a do téměř odkryté branky již zakončoval bez problémů. V prvním poločase se toho již více nestalo.

Do druhého poločasu  vešli domácí s nadějí, jelikož první půle nebyla až tak nevyrovnaná. Jenže tato naděje rozplynula, když si v 55. minutě kapitán Luděk Kaufman srazil centrovaný míč do vlastní branky. V tento moment převzali veškerou iniciativu hosté. Dále se podruhé prosadil Miroslav Grobár v 61. minutě, když jeho pokus, který se v první chvíli tvářil jako centr, zaskočil brankáře a skončil v síti. Poté dva zásahy přidal Lukáš Pfeifer. Nejprve v 64. minutě, po samostatném úniku za obranu. Druhý zásah si připsal v 84. minutě,kdy utaženou střelou k levému dolnímu rohu rozvlnil síť branky domácích. Poslední úpravu skóre zajistil Michal Rabiňák, který dostal míč naservírovaný mezi malé vápno a penaltu, odtud již neměl nejmenší problém uklidit míč do sítě. Rozhodčí Jan Mičan tedy ukončil utkání za stavu 1:7.



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Luděk Kaufman, kapitán: Těžko se mi dnešní zápas hodnotí. V kabině si řekneme, že si musíme dát pozor na začátek utkání a ve třetí minutě prohráváme po tečované střele 1:0. Pak zápas vyrovnáme herně i výsledkově a po vyrovnání dostaneme hned za minutu gól na 2:1. Jinak si myslím, že první poločas byl relativně vyrovnaný. Druhý už byl zcela v režii soupeře a my jen čekali na konec zápasu. Chyběla nám bojovnost, emoce, vlastně vše co fotbalu patří. Krutý výsledek, snad nám pomůže si uvědomit, že musíme ve svém přidat.

TJ Sokol Lom
Lukáš Zeman, asistent trenéra: Zápas musím hodnotit kladně, jak z pohledu výsledku, tak i z herního projevu. Hráli jsme zodpovědně dozadu, což byl náš hlavní úkol. Pozitivní také bylo, že i za rozhodnutého stavu, jsme chtěli přidat další góly a aktivní jsme byli až do konce zápasu.



Sestavy


FK Komárov
L. Míka [-] - J. Vaníček [-] , L. Kaufman [-] , O. Lang [-] (66. M. Hlavatý [-] ) , M. Šíma [-] (46. A. Vokáč [-] ) - M. Pužík [-] (79. T. Baštař [-] ) , T. Srp [-] (74. A. Peták [-] ) , D. Klimeš [-] - J. Mojdl [-] , J. Lukavský [-] , A. Vokáč [-] -

TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - M. Mácha [-] , F. Rydval [-] , J. Škarda [-] (66. M. Rabiňák [-] ) , M. Slavík [-] , J. Madar [-] (54. J. Kubovský [-] ) - M. Grobár [-] , M. Novák [-] (66. M. Coufal [-] ) , D. Skopec [-] , L. Pfeifer [-] - Z. Musiol [-]

Počet diváků: 175. Rozhodčí: MIČAN Jan - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jan Boháč
Tip experta: výhra hostů

Po domácí prohře si bude Lom chtít napravit reputaci a v Komárově zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů