2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 10:00

4.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka opět v nastaveném čase rozhodla o dělbě bodů


Branky


14. E. Anih , 31. V. Hýsek - 18. M. Uzlík , 90. M. Paul
26

Příbram na svém pažitu ještě neprohrála, ovšem ani nevyhrála. V prvním domácím zápase remizovala s Katovicemi a stejným výsledkem (2:2) skončilo také utkání s plzeňskou Doubravkou, když hosté srovnali až v nastaveném čase ze standardní situace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hned o prvních minut převzali otěže hry a dostávali se do nebezpečných situací. Po jednom ze špatně rozehraných autů si vzal míč Emmanuel Izuchukwu Anih, který prošel z poloviny hřiště až do pokutového území Senca, zde si narazil se spoluhráčem a uklidil míč technicky na zadní tyč. Ovšem o 4 minuty později se po centru z levé strany prosadil Matyáš Uzlík a hlavičkou, která prošla skrz brankáře, srovnal na 1:1. Domácí fotbalisté se přesto ještě jednou dostali do vedení. Povedenou akci zakončil až Viktor Hýsek, který nábídkou od spoluhráče nepohrdl.

 

Ve druhém poločase se opět více na míči držela rezerva druholigové Příbrami. Ovšem proti dalším brankám byl hostující gólman Luhový, který několikrát za druhou půli pokryl svou branku. Tím dával stále možnost svým spoluhráčům srovnat stav skóre, což se nakonec v posledních minutách zápasu zdařilo. Na rohový kop v 91. minutě si nejlépe naskočil Marek Paul a jeho defenzivní aktivita ve druhé půli tak byla odměněna vyrovnávací brankou, která znamenala bod pro plzeňskou Doubravku.



Ohlasy k zápasu



SK Senco Doubravka
David Novák, asistent trenéra: Soupeř byl kvalitní, běhavý, technicky vybavený s rychlým přechodem do útoku. Začátek utkání se nám celkem povedl, kdy jsme eliminovali tlak soupeře, pak jsme ale udělali drobnou chybu ve středu hřiště, ze které nás Příbram potrestala. Nám se brzy povedlo vyrovnat po centru ze strany, kdy se prosadil Uzlík. Do přestávky nám ale soupeř znovu odskočil. Ve druhém poločase měl soupeř opět více ze hry, měl více příležitostí. My jsme měli dvě šance na vyrovnání, které jsme neproměnili, ale v závěru se nám povedlo ze standardky z rohu vyrovnat v nastavení. Pro nás tedy šťastný a hodně cenný bod. Výborný výkon předvedl náš brankář, který nám dával pořád naději na vyrovnání a také Marek Paul, který v závěru nakonec vyrovnal. Ten také podal velmi dobrý výkon.



Sestavy


FK Příbram B
V. Smrkovský [-] - P. Švestka [-] , J. Zeronik [-] (77. S. Koffi [-] ) , V. Novotný [-] (60. M. Voriazidis [-] ) , E. Antwi [-] , D. Vott [-] , E. Anih [-] , J. Jeřábek [-] (46. M. Bálek [-] ) , V. Hýsek [-] (60. J. Štěpánek [-] ) , J. Schindler [-] , A. Kareš [-]

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - M. Paul [-] , M. Patrovský [-] (70. L. Vacata [-] ) , J. Trojanec [-] , T. Řehoř [-] (70. S. Těžký [-] ) , M. Uzlík [-] (90. T. Křen [-] ) , J. Česák [-] , V. Fleissig [-] , P. Krejčí [-] , V. Světlík [-] , M. Nový [-]

Hráči zápasu: M. Paul .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Machýček Lukáš - MATĚJČEK Milan, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Luděk Kaufman
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že domácí vyhrají o více než 1 branku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích