M. Patrovský 8.
M. Ungr 61. (p.)
M. Ungr 69.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ungr slavil dvougólový návrat


Branky


8. M. Patrovský , 61. M. Ungr (p.) , 69. M. Ungr - 84. F. Vaněk
23

 Senco potřebovalo zabrat a i když Soběslav předvádí od začátku soutěže kvalitní výkony, historie mu hrála do karet. Na Sencu se Soběslavi dlouhodobě nedaří a tentokrát tomu nebylo jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči rozradostnili své fanoušky už v 8.minutě zápasu. Po dlouhém nákopu od brnakáře, se na pravé straně prosmýkl Fleissig a svým centrem vyzval Marka Patrovského ke skórování. Červenec pak nešťastně vyrážel míč pouze do své sítě. Do přestávky to však bylo jediné rozvlnění sítě, kterého se místy hlavami kroutící přihlížející dočkali. Doubravka hrála vzadu zodpovědně a Soběslav byla nebezpečná spíše po vápno.

 

 Po změně stran se ale role obrátily. Právě domácí byli více u míče a tlačili se častěji do útoku. Už z kraje drohého dějství měli hráči Senca asi 4 vyložené šance na vstřelení branky. V jedné z nich dokonce na brankové čáře zasahoval hostující kapitán Boháč, aby zabránil jistému gólu. V 60. minutě pak mohl být stejný hráč rád, že obdržel pouze žlutou kartu, jelikož po jeho faulu ve vápně, kdy byl posledním bránícím hráčem svého týmu, poslal nabíhajícího hráče k zemi a sudí ukázalna penaltový puntík. K němu se s míčem postavil po odpikání trestu navrátivší sniper Milan Ungr a svůj pokus proměnil. Stejný hráč pak využil špatně rozehraného kopu hostů a výzvy od svých spoluhráčů, v silovém souboji dvou jedenáctek obstál a pak i přesně zamířil tváří v tvář gólmanovi. A právě soběslavská jedenáctka, Filip Vaněk, se pár minut před koncem postavil k přímáku poblíž šestnáctky a přesnou střelou vymetl pavučiny v pravém horním rohu doubravecké branky. A jelikož před jeho pokusem Soběslav neproměnila penaltu, byla tato branka v závěru utkání málo na výraznou korekci a boj alespoň o bod.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
David Novák, asistent trenéra: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, byli jsme dobří na balónu a vytvořili jsme si šance, z nichž jsme jednou dokázali skórovat. Potom jsme se trošičku uklidnili a hru převzal soupeř. Dostal se do nějakých příležitostí, ale ty neproměnil. Po poločase jsme si vytvořili asi 3 nebo 4 velké příležitosti, které jsme bohužel neproměnili. Měli jsme ale více ze hry, byli jsme pro soupeře nebezpeční a pak se nám i povedlo skórovat z penalty na 2:0. Po chvilce na 3:0 a místo abychom to utkání v klidu dohráli, tak jsme ve vápně v 80. minutě udělali chybu, soupeř kopal penaltu, kterou naštěstí neproměnil. Potom snížil soupeř až o pár minut později, ale to už jsme si pohlídali.

FK Spartak Soběslav
Jan Boháč, kapitán: Doubravka je nám nějaká zakletá. V prvním poločase jsme byli asi o trošku lepší, drželi jsme víc balón a opticky jsme měli mírnou převahu, ale bohužel jsme byli první, kdo dostal branku hned v 8. minutě po nedorozumění v obraně. Doubravka dobře bránila a chodila do rychlých nebezpečných protiútoků. My jsme si v prvním poločase vypracovali tak 3-4 dobré šance, ale bez využití. Do druhé půle jsme šli s tím, že budeme trpěliví a dál se budeme dostávat do šancí. Ale spíš to bylo naopak a po chvíli jsme prohrávali 3:0. Druhá půle byla z naší strany fakt špatná a myslím si, že Doubravka po zásluze vyhrála.



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - M. Ungr [-] (77. T. Křen [-] ) , M. Paul [-] , M. Patrovský [-] (75. S. Těžký [-] ) , J. Trojanec [-] , T. Řehoř [-] , M. Uzlík [-] (46. L. Vacata [-] ) , J. Česák [-] , V. Fleissig [-] (86. D. Künstner [-] ) , V. Světlík [-] , M. Nový [-]

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - J. Větrovský [-] , T. Kubart [-] (46. J. Boháč [-] ) , V. Zeman [-] - J. Pavlík [-] (77. J. Vrána [-] ) , F. Vaněk [-] , O. Boucník [-] (90. M. Hromada [-] ) , P. Bouchal [-] , V. Hoffmann [-] - T. Hájek [-] , A. Kutner [-] (58. D. Vaněk [-] )

ŽK: 48. J. Trojanec - 61. J. Boháč , 87. V. Zeman , 87. T. Hájek .
Hráči zápasu: M. Ungr .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - HAMOUZ Jakub, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: remíza

Soběslav u nás hrála slušně, navíc se stále zvedá.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů