4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav si po minulém kole spravila chuť


Branky


11. J. Boháč , 43. J. Pavlík , 54. D. Vaněk , 87. R. Podhradský (p.)
18

Soběslav v minulém kole vyhořela na půdě nováčka soutěže, rezervě domažlické Jiskry, kde se snažila na poslední chvíli s výsledkem něco udělat, ale bylo z toho pouze snížení tříbrankového náskoku. Hořovice naopak měly tři body po těžkém utkání se Sencem. Nový zápas, nové bodové možnosti...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběslav se v tomto utkání prosadila jako první a to hned v 11. minutě, když po rohovém kopu skóroval kapitán Boháč. I přes veškeré snahy hostů o srovnání stavu se před poločasem prosadili opět domácí. Tentokráte se do listiny střelců zapsal Jan Pavlík.

 

A když se krátce po úvodu druhé půle prosadili domácí potřetí, bylo hotovo. Třetí branku zaznamenal Daniel Vaněk. I když se hořovičtí snažili svůj ne úplně špatný herní projev proměnit i v nějakou branku, jak později řekl Jiří Mareš, nedali by gól i kdyby hráli do půlnoci. Poslední branka střídajícího Radka Podhradského, z penaltového kopu, byla jen posledním hřebíčkem do rakve za špatným střeleckým výkonem hostujícího celku, který o další body bude muset zabojovat na svém hřišti.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč, kapitán: Potřebovali jsme odčinit zaváhání z prvního kola v Domažlicích, což si myslím se povedlo. Začali jsme dobře a povedlo se nám rychle dát první gól. Paradoxně nám úplně klid nedodal a přišla naše hluchá 20 minutovka. Přežili jsme několik standardních situací. Do poločasu jsme přidali ještě druhý gól po pěkný akci. Hned na začátku druhého poločasu jsme vykopávali míč z brankové čáry a tím se asi zápas definitivně přehoupl na naší stranu. Přidali jsme ještě 2 góly a v klidu už si závěr pohlídali.

SK Hořovice
Jiří Mareš, hráč: K zápasu jsme jeli s tím, že chceme minimálně bod. Bohužel po slibném úvodu jsme inkasovali po nedůrazu a špatné komunikaci ze standartní situace soupeře. Poté jsme si vytvořili nějaké šance po dobrých míčích za obranu soupeře, ale bohužel jsme je řešili špatně nebo zasáhl domácí brankář. Myslím, že jsme opět dobře kombinovali a měli více ze hry než soupeř během první půle, ale jak to tak občas bývá, těsně před poločasem jsme po balónu za naší obranu inkasovali podruhé. Do druhé půle jsme šli s tím, že se chceme dostat do kontaktu, soupeř se zatáhl a čekal na brejky. I přes naše další šance, které bychom v tomto zápase neproměnili ani kdyby se hrálo do půlnoci, jsme po akci soupeře po křídle dostali třetí gól a na konci čtvrtý po zbytečném zákroku ve vápně. Výsledek vypadá jednoznačně, ale herně bylo utkání minimálně vyrovnané, bohužel jsme dnes vyhořeli v proměňování šancí a zbytečných chybách v obraně, které narozdíl od nás soupeř potrestal. Teď se připravíme na další zápas doma, kde jsme silní a půjdeme si jednoznačně pro tři body. Pro soupeře to bude prestižní zápas, za mě je to další domácí zápas, který chceme vyhrát a uděláme pro to maximum.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Zeman [-] , J. Pavlík [-] (76. T. Mazouch [-] ) , J. Boháč [-] (60. J. Rubick [-] ) , J. Větrovský [-] - P. Bouchal [-] , F. Vaněk [-] (84. J. Vrána [-] ) , A. Kutner [-] , T. Kubart [-] (84. R. Podhradský [-] ) , V. Hoffmann [-] - D. Vaněk [-] (60. T. Hájek [-] )

SK Hořovice
O. Bleha [-] - V. Zítek [-] (10. N. Wacker [-] ) , L. Landa [-] , O. Bělohlávek [-] (46. F. Čapek [-] ) , M. Polák [-] (68. M. Záluský [-] ) , L. Vostárek [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] (76. M. Veselý [-] ) , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

ŽK: 23. V. Zeman , 73. P. Bouchal , 89. T. Mazouch - 38. L. Puchmertl .
Hráči zápasu: J. Boháč .
Počet diváků: 221. Rozhodčí: MELICHAR Vít - NEJEDLO Tomáš, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů