3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Stěbořice


Branky


7

Stěbořice vyhrály o jednu branku nad Litultovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

V derby zápase přivítaly Stěbořice na svém hřišti mužstvo z nedalekých Litultovic. Stěbořice do zápasu vstoupily výborně, když po dvou minutách si centr Gracy nešťastně srazil do vlastní sítě hostující brankář ve snaze odvrátit míč do bezpečí Toporčák – 1:0. Za čtyři minuty zpracoval Vitoul dlouhý pas od Veselého, a Vitoul ač tísněn obráncem propasíroval balon do domácí branky – 1:1. Od této chvíle na trávníku byly aktivnější Litultovice, které až do konce prvního poločasu měly čtyři velké šance, když se jejicj hráčí řítili samostatné na brankáře Bartesku, který ale výrazně své mužstvo podržel a zachoval domácím naděje pro bodový zisk. Tyto šance měl Adamčík, Doležel, Drápal a Vitoul. 

Stěbořice daly o jednu branku víc

Ve druhém už převzaly otěže domácí. Nejdříve páli těsně vedle Jamický. Úplně stejně se v 50. minutě vedlo i Burdovi. Domácí se dostali znovu do vedení po hodině hry, když dlouhá přihrávka propadla za obranu až k Josefusovi, který prostřeli brankáře Toporčáka – 2:1. Pak dvakrát zahodil velmi nadějné příležitosti Jamnický, kterého jednou vychytal brankář a jednou střílel nad bránu.V 72. minutě prošel stěbořický Graca přes tři hostující obránce a zahrál Toporčákovi na hosule – 3:1. Pět minut před koncem vybojoval míč Tengler, který míč prodloužil na Doležela, jenž z první ze čtyřiceti metrů vymetl šibenici domácí svatyně – 3:2. V závěru ještě střílel hostující Šindelář těsně vedle z přímého kopu.

 

Stěbořice v posledním kole jedou do Dolních Životic. Litultovice budou hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Začali jsme výborně, dali jsme první branku, ale to nám uškodilo. Hosté srovnali brzy a od té chvíle byli lepším týmem, a nás hodně podržel brankář. Druhý poločas už byl v naší režii.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Pro velikou marodku a jiné různé důvody, jsme k utkání přijeli pouze v jedenácti lidech, a prioritou tak bylo dohrát v tomto počtu i celý zápas. To se povedlo, navíc jsme soupeře dokázali pořádně potrápit a odcházeli jsme tak ze hřiště se vztyčenou hlavou. Za to všem našim jedenácti statečným moc děkuji a doufám, že svůj herní standart, který v různě polepených sestavách již sedmým kolem držíme, potvrdíme i v posledním utkání sezóny. Domácím gratuluji ke třem bodům a snad se jim podaří nakonec to prvé místo urvat.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
T. Barteska [-] - T. Dietrich [-] , M. Josefus [-] , M. Šeuer [-] (82. S. Krajčír [-] ) , D. Burda [-] , V. Graca [-] , O. Haas [-] , M. Jamnický [-] , M. Paleta [-] (66. M. Šimon [-] ) , J. Šindelář [-] , P. Čavera [-] (24. A. Baier [-] )

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - D. Lebeda [-] , P. Fiala [-] , T. Steuer [-] , T. Veselý [-] , M. Drápal [-] , K. Vitoul [-] , O. Adamčík [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , Š. Šťavík [-]

ŽK: 20. P. Čavera - 70. K. Vitoul .
Hráči zápasu: T. Barteska , V. Graca - K. Vitoul .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - BUKOVSKÝ Josef, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Skalík
Tip experta: výhra domácích

Stěbořice doma odčiní prohru z Vřesiny a připíšou si 3 body.

Tip: výhra domácích