3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 10:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitá výhra Životic


Branky


16. M. Hanák , 68. L. Kunc , 90. M. Pumr
12

Životice doma vyhrály o tři branky nad Štítinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Životice se ujaly vedení

Dolní Životice přivítaly ve svém tradičním čase mužstvo ze Štítiny. I když byla Štítina lepší na balonu, tak jí precizní obrana domácích nepustila do žádné vážněhší šance. Hosté hrozili jen střelami z dálky a po rohových kopech. Naopak domácí ze své obranné ulity vyrážely k rychlým a smrtícím brejkům. Už po pěti minutách se dostal balon k Duškovi, jehož střela z otočky skončila jen na tyčce hostující branky. V 16. minutě se už domácí radovali z branky, když Filip Elbl nezištně uvolnil Hanáka, který zavěsil přímo pod víko - 1:0. Poté se domácí hrozili hlavně z rohových kopů, ale ani Filip Elbl dvakrát, a ani Dušek neposlali svou hlavičku určeným směrem. 

Životice výhru navýšily

Ani ve druhém poločase se obraz hry na trávníku nezměnil. Do první vážnější příležitosti se dodtal po centru Duška Procházka, který těsně minul hostující branku. Dvacet minut před koncem utkání narýsoval Filip Elbl přesnou kolmici pro Kunce, který s přehledem prostřeli hostujícího brankáře Martina Vitáska - 2:0. V další možnosti na zvýšení skóre se objevil domácí hráč Procházka, jehož střela rozezvučela tyčku štítinské brány. Tři minuty před koncem dokonce zahodlil penaltu Hanák, který rozetřásl pouze břevnem. Tečku za zápasem udělal v poslední minutě po nahrávce Martina Elbla Pumr, který poslal balon do sítě podél brankáře Martina Vitáska - 3:0.

 

V dohrávce budou Životice hostit Kylešovice. Štítina přivítá na svém hřišti Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Do utkání jsme šli s taktikou, kdy jsme poctivě bránili a vyráželi jsme do rychlých brejků. Taktika se nám vyplatila, dali jsme tři branky, hosty jsme k ničemu nepustili a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Dneska jsme byli do útoku jaloví.Nadarmo se bil Marek Vitásek s přesilou domácích,neboť měl k sobě žalostnou podporu.Nenašel se prakticky nikdo, kdo by ho kvalitně podpořil.Jestli jsme si za celý zápas vytvořili jakž-takž nějaké tři pološance,tak to bude asi vsjo.Když se k tomu přičtou často nepovedené přihrávky ve středu hřiště,tak vám vyjde takováto rozdílová prohra.První gól sice padl trochu diskutabilně (možná) s faulem na Halšku??Ale byl nakonec ten výherní,rozdílový.Soupeř potřebuje každý bod k záchraně a bylo to taky znát.Daleko víc si šel za svým cílem,kdežto někteří hosté si neporadili s brzkým výkopem v 10:00 Hod.Ne, není možnost naše chlapce pochválit za dnešní výkon.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - F. Elbl [-] (80. M. Pumr [-] ) , M. Tengler [-] , J. Leifert [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] (89. M. Elbl [-] ) , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] (85. V. Palyza [-] ) , M. Borč [-] , L. Štrbík [-] (65. J. Vlček [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] (60. D. Prokeš [-] ) , D. Jarkulisch [-] , T. Těžký [-] , M. Vitásek [-] , P. Kunczik [-] , O. Kurka [-] (66. V. Watzlavik [-] ) , V. Trušina [-] , J. Gattnar [-] , T. Halška [-] , M. Harasim [-]

ŽK: 55. O. Kurka .
Hráči zápasu: F. Elbl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - PINČEK Milan, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kunc
Tip experta: výhra domácích

Pro nás velmi důležitý a zárověň těžký zapas se Štítinou, která v soutěži patří k těm kvalitnějším týmům. Já však věřím, že na domácím hřišti necháme všechno a Štítině oplatíme porážku z podzimu. Tip 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích