D. Řehulka 9. (vl.)
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 15:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová s přehledem vyhrála


Branky


9. D. Řehulka (vl.) - 39. M. Šustek , 56. P. Křenek , 71. Š. Buda , 74. T. Křenek
12

Březová vyhrála o tři branky v Jakartovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Jakartovice přivítaly na svém trávníku mužstvo z Březové. Oba týmy byly ve značně okleštěné sestavě, ale domácí přeci jen měli větší marodku a to se na konečném výsledku projevilo. V úvodní čtvrthodině ještě domácí hostům stačili. Dokonce se po devíti minutách ujali vedení, když vysunul dlouhým pasem Pluschke Poštulku, jehož střelu mířící do brány už nestačil zastavit Řehulka, který si vsítil vlastní branku – 1:0. Zhruba od patnácté minuty převzala taktovku Březová. Dloiho ale její snaha končila před domácí šeśtnáctkou. Vyrovnat se jí podařilo až šest minut před přestávkou, když tečovaná střela kapitána Šustka skončila až v síti – 1:1.

Březová dala tři branky

Ve druém poločase pak už Březová na hřišti domonovala. Jakartovicím úplně došly síly. V 56. minutě si navedl míč od středu hřiště na pravou stranu Patrik Křenek, který nepříliš tvrdou střelou zaskočil brankáře Kříže – 1:2. Tato branka se ukázala být zlomová. Od této chvíle se na domácí branku valily útoky. Dvakrát šel na domácího brankáře sám Tomáš Křenek. Jednou špatně zakončil Jakub Šuhajík. Dvacet minut před konečným hvizdem rozhodčího se dostal balon k Budovi, který ho zpoza šestnáctky vystřelil do šibenice – 1:3. Za tři minuty později se pak dostal balon k Tomáši Křenkovi, který ho z dvaceti metrů poslal nechytatelně k tyči – 1:4. V závěru ještě mohli navýšit Skóre Buda, Pecka a Stošek, ale jejich snaha nebyla brankou korunována. 

 

V dohrávce budou Jakartovice hostit Melč. Březová jede do Těškovic. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marcel Pluschke (trenér): Chybělo nám osm lidí ze základu, takže dneska hrál kdo měl ruce nohy. První čtvrthodinu jsme hráli ještě solidně, pak jsme odpadli, soupeř začal hrát a úplně nás přehrál. Ve druhé půli nám došly síly.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (obránce): Byli jsme sice v okleštěné sestavě, ale mylsím, že jsme byli po většinu času lepší, a v pohodě jsme si dokráčeli ke třem bodům.



Sestavy


FK Jakartovice
D. Kříž [-] - K. Török [-] , R. Mička [-] , M. Poštulka [-] (76. M. Matyáš [-] ) , F. Havlíček [-] (65. D. Barták [-] ) , J. Vavříček [-] (56. . Fernández [-] ) , M. Pluschke [-] , M. Gračanin [-] , T. Matyáš [-] , L. Bartoš [-] , M. Došla [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] , R. Lichovník [-] (85. J. Maleňák [-] ) , T. Pecka [-] (77. F. Stošek [-] ) , Š. Buda [-] , T. Křenek [-] (83. Š. Lichovník [-] ) , J. Kříž [-]

ŽK: 58. Š. Buda .
Hráči zápasu: P. Křenek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - ČAPEC Libor, KOPPERBERG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kunc
Tip experta: výhra domácích

Jakartovice jsou na domácím hřišti velmi silné a po minulém zaváhání s Komárovem už další takové nedopustí a Březovou porazí. Tip 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích