Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice jsou na jaře stále bez ztráty bodu


Branky


14

Stěbořice vyhrály o čtyři branky nad Jakartovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o dvě branky

Druhé Stěbořice přivítaly v sobotu na svém hřišti třetí Jakartovice. Vstup do utkání měly Stěbořice vskutku raketový. Po dvou minutách se dostaly Stěbořice do vedení, když centr Kokoška, sklepl nohou do brány pohotově Josefus – 1:0. Za pět minut vyslal ta obranu Martin Dietrich Kokoška, který si udělal i brankáře a zasunul míč do odkryté branky – 2:0. V 9. minutě zastavil slibně rozvíjející se akci dvojice Kokošek Josefus odmávaný ofsajd. Za devět minut vystřelil Kokošek, ale vedle brány. Jakartovice mohly korigovat po dvaceti minutách, když se před brankáře probil Török, ale jeho lob skončil nad bránou. Další šanci spálil jakartovický Gračanin, který hlabičkoval těsně vedle branky.

Stěbořice výhru ještě navýšily

Ve druhém poločase byly sice fotbalovější Jakartovice, jejichž snaha, ale končila převážně před šestnáctkou domácích. Jedinou šanci si vypracoval Pedrosa, který ale v zakončení selhal., Branky tak střílely domácí Stěbořice. Dvacet minut před koncem obstřelil jakartovickou obranu Šindelář, a míč se zastavil až v bráně – 3:0. V 83. minutě centr Jamnického dorazil do brány Šimon, který tak zaznamenal první branku v dospělém fotbale – 4:0.  

 

Stěbořice jedou příští kolo do Vřesiny. Jakartovice budou hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): My jsme dávali branky, a soupeř byl naopak silný na balonu, ale jen po šestnáctku. Vyšel nám úvod zápasu, kdy jsme dali dvě branky: Ve druhém jsme pak přidali ještě další dvě.

FK Jakartovice
Marcel Pluschke (trenér): Zaspali jsme úvod zápasu, kdy jsme prohrávali hned 2:0. Pak jsme sice byli lepší, ale jen po šestnáctku. Navíc jsme neměli nikoho na střídání.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , M. Josefus [-] (75. M. Šimon [-] ) , M. Šeuer [-] , V. Konečný [-] , R. Kokošek [-] (56. S. Krajčír [-] ) , O. Haas [-] , M. Jamnický [-] , J. Fiedler [-] (67. P. Fiedler [-] ) , J. Šindelář [-] , P. Čavera [-]

FK Jakartovice
D. Kříž [-] - M. Pluschke [-] , . Prieto [-] , . Fernández [-] , K. Török [-] , M. Gračanin [-] , P. Kuzník [-] , T. Matyáš [-] , L. Bartoš [-] , M. Došla [-] , D. Pekárek [-]

ŽK: 2. M. Pluschke .
Hráči zápasu: T. Dietrich - M. Gračanin , M. Došla .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - JAMNICKÝ Libor, ŠIMON Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Dean Gračanin
Tip experta: remíza

Domácí jsou ve svém prostředí velmi silní , ale Jakartovice určitě nepřijedou hrát druhé housle - tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

souboj druhého místa se třetím, ale věřím tomu, že Stěbořice na jaře neztratí ani bod, a snad konečně postoupí do vysněné 1.B. Moc jim to přeju!!!

Tip: výhra domácích