Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice vyrovnaly až v závěru


Branky


11

V Litultovicích se zrodila remíza. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o jednu branku

Po pěti minutách šly Litultovice do vedení, když zprava zahrával rohový kop Vitoul a z penalty hlavou poslal míč podél celé brány do vinklu Veselý – 1:0. Poté převzaly otěže zápasu Těškovice. V 8. minutě vysunul Daniel Krayzel Binara, jehož lob odklízela domácí obrana do bezpečí až z brankové čáry, Po dvaceti minutách zahrál po nahrávce Binara z brejku na housle domácímu brankáři Toporčákovi Vavrečka – 1:1. Ve 28. minutě střela Jakuba Krayzla po vysunutí Illíka skončila v náruči brankáře. Ve 43. minutě zahrozily Litultovice střelou, která minula těsně levou tyčku. V závěru poločasu převzal na půlce hřiště míč od Binara Matěj Krayzel, pláchl obraně a zavěsil – 1:2. 

Litultovice vyrovnaly

Druhý poločas začaly Litultovice aktivněji. Jejich pokusy buď vykryl Krčmář, nebo šly vedle. V 57. minutě chybovala ve středu hřiště, hosté vysunuli do brejku Matěje Krřayzela, který nezaváhal – 1:3. Litultovice to nezabalily a Těškovice přitlačily. Ty hrozily z rychlých breků. Jeden z brejků zlikvidoval Toporčák aktivnímu Binarovi. Na druhé straně se brankář Krčmář musel ohánět, a když už byl v 68. minutě překonán, tak ho zachránilo břevno. Další rychlý brejk po ose Matěj Krayzel, Kupka, Sochorek a Vavrečka srazil posledně jmenovanému na rohový kop domácí brankář. Nevyšly ani dva brajky Matěje Krayzela. Čtyři minuty před koncem domácí Vitoul přihrál na šestnáctku Bartošovi, který přiklepl Džemlovi, který z úrovně šestnáctky přízemní střelou k tyči snížil – 2:3. V nastavení přiklepl Džemla míč Adamčíkovi, jehož střela byla sražena rukou v hostujícím vápně a z penalty se nemýlil Drápal – 3:3.  

 

Litultovice jedou příští kolo do Štítiny. Těškovice budou hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Dnes nás bylo na utkání více než dost. První poločas totiž hrála úplně jiná 11ka než poločas druhý. Soupeře po jeho fyzicky velmi náročné hře v první půli nakonec zřejmě udolalo naše hřiště, protože zhruba od 60.minuty jakoby mu na něm došly síly. První poločas hosté naprosto dominovali, druhou půli už převaha patřila našim hráčům, kteří bohužel promarnili po hříchu hodně příležitostí ke skórovaní. V závěrečných deseti minutách jsme zúročili naši trpělivost a vytrvalý tlak a remíza je tak nakonec zcela zasloužená. Vyzdvihl bych naši obranu i brankáře ve druhé půli, kdy za stavu 1-3 a při téměř 25 minutové hře na tři obránce bylo důležité neinkasovat z mnoha brejků soupeře. Děkuji také soupeři za férovou hru opravdu vysoké úrovně.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Po laciné brance v úvodu utkání jsme srovnali hru, postupně vyrovnali, následně vedli 1:3 a kontrolovali utkání. V závěru utkání pak dominovali domácí, kteří převzali otěže utkání a snížili na 2:3. Samotný závěr jsme pak takticky nezvládli a nechali domácí vyrovnat. Smutné je, že o ztrátě bodů rozhodla sporná penalta za nastřelenou ruku v poslední minutě utkání.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] (46. D. Borč [-] ) - T. Veselý [-] (68. T. Steuer [-] ) , T. Bartoš [-] , K. Vitoul [-] , J. Tesařík [-] , O. Adamčík [-] , Š. Šťavík [-] , D. Lebeda [-] , P. Fiala [-] , A. Džemla [-] , M. Drápal [-]

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - D. Krayzel [-] (88. R. Lazecký [-] ) , P. Kupka [-] (77. V. Krayzel [-] ) , D. Illík [-] , V. Vavrečka [-] , J. Solnický [-] , M. Krayzel [-] (85. L. Nosek [-] ) , V. Binar [-] , O. Strojil [-] , J. Šenk [-] (64. . Sochorek [-] ) , J. Krayzel [-]

Hráči zápasu: A. Džemla - T. Krčmář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - BUKOVSKÝ Josef, BINAR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Zde věřím, že se opět ukáže faktor toho, že celek zvyklý hrát doma na rovné umělce mívá s přírodním terénem trošičku problém. V úvodních 20.minutách je inkasují Těškovice dvakrát a domácí si zbytek utkání pohlídají.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích