1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly ve druhém poločase


Branky


3. J. Lichovník - 18. J. Šindelář (p.) , 48. O. Haas , 71. D. Burda , 85. F. Kramný
12

Stěbořice vyhrály o tři branky ve Vávrovicích

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Vávrovice se v sobotu staly hostiteli mužstva ze Stěbořic. Vávrovicím vyšel start zápasu dokonale, když hned po třech minutách si postavil míč k přímému kopu Jakub Lichovník, který střelou doprostřed zaskočil brankáře Bartesku – 1:0. V 9. minutě mohli hosté vyrovnat, ale Graca z pěti metrů přestřelil. Asi klíčový okamžik zápasu přišel po čtvrthodině hry, kdy špatný výkop hostujícího brankáře zachytil Jan Lichovník, ale jeho pohotová střela z třiceti metrů skončila jen na tyčce. Stěbořice vyrovnaly v 18. minutě, když po závaru v domácím pokutovém území byla nařízena penalta po nastřelené ruce, kterou zužitkoval tradiční exekutor Šindelář – 1:1. Deset minut před pauzou mohl vsítit branku hostující Graca, ale neuspěl.

Stěbořice rozhodly

Ve druhém poločase se už chopily dirigentské taktovky pevně Stěbořice. Otočit skóre se pak podařilo hostům na začátku druhého poločasu, když Jamnický nahrál pod sebe na Haase, který nechytatelně k tyči poslal míč do sítě – 1:2. Vávrovice mohly vyrovnat, ale Pchálek hlavičkoval vedle, a Jakub Lichovník z pěti metrů napálil míč jen do boční sítě. Vávrovice pak hru otevřely a hosté toho dokázali využít. Další branku přidali hosté dvacet minut před koncem zápasu, když vysunul Dietrich po zranění vracejícího se Burdu, který si návrat okořenil brankou – 1:3. Šest minut před koncem pak narýsoval kolmici Haas kolmici pro Františka Kramného, který s přehledem zakončil svůj samostatný nájezd – 1:4.

 

Vávrovice jedou do Březové příští kolo. Stěbořice budou ve šlágru jara hostit Píšť.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Hrál se dost tvrdý fotbal. Prvních dvacet minut jsme byli lepším týmem, pak se to srovnalo. Ve druhé půli už byly lepší Stěbořice.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Začátek jsme zaspali, když jsme dostali hned branku. Pak jsme vyrovnali z penalty. Ve druhé půli jsme už začli hrát to, na co jsme zvyklí. Za druhý poločas jsme si vyhrát zasloužili. Chtěl bych poděkovat dorostencům, kteří naskočili za chybějící hráče.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Lichovník [-] , M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] , D. Klein [-] , J. Chryczyk [-] , J. Laifert [-] (76. M. Klein [-] ) , O. Halátek [-] , V. Pchálek [-] (65. J. Pchálek [-] )

TJ Sokol Stěbořice
T. Barteska [-] - T. Dietrich [-] , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , V. Konečný [-] , P. Fiedler [-] (46. F. Kramný [-] ) , R. Kokošek [-] (18. A. Baier [-] ) , O. Haas [-] (10. O. Šumbera [-] ) , M. Jamnický [-] , J. Šindelář [-] , P. Čavera [-]

ŽK: 25. J. Šindelář , 40. P. Fiedler , 64. F. Kramný , 68. V. Konečný .
Hráči zápasu: D. Klein - M. Jamnický .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - VRBA Martin, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Marek Wrána
Tip experta: výhra hostů

Hosté ze Stěbořic chtějí pronásledovat vedoucí Píšť, z Vávrovic si odvezou cenné 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Vyrovnané utkání, remíza.

Tip: výhra hostů