Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Štítinu


Branky


11

Štítina vyhrála v Komárově o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina šla do vedení

V derby zápase přivítal Komárov na svém domácím hřišti mužstvo ze Štítiny. Štítina byla po celý zápas lepším týmem. V úvodní dvacetiminutovce spálil tři velké šance hostující Marek Vitásek, když ho pokaždé vychytal brankář Pelc. Pak po nahrávce Laučka šel sám na brankáře Bartusek, brankáře obehrál, ale dostal se ze střelecké úhlu a trefil jen boční síť. Do vedení se dostala po půlhodině hry, když brankář domácích nejdříve vychytal Marka Vitáska, ale na dorážku Stoklasy byl už krátký – 0:1. Komárov mohl vyrovnat dvakrát Heczkem, kterého vždy vylapal gólman Martin Vitásek. Do kabin se tak šlo za jednogólového vedení hostů. 

Štítina výhru navýšila

V úvodu druhé půle domácí hosty trošku přitlačili. Komárov pak vyrovnal skóre po hodině hry, když dlouhý výkop Pelce propadl až k Thomasovi, který potvrdil roli kanonýra, když zamířil neomylně k tyči – 1:1. Pak si dvakrát vylamál zuby na brankáři Sakmar po nahrávkách Laučka. Hosté se znovu ujali vedení v 67. minutě, když Buranyč zahrál špatnou malou domů přímo na kopačky Sakmar, který s klidem obehrál brankáře a uklidil balon do sítě – 1:2. Komárov pak mohl srovnat Heczkem, který ale pro tento zápas nenazul gólové kopačky. Deset minut před koncem se uvolnil hostující Sakmar, který nezištně našel Stoklasu, který poslal míč podél brankáře do sítě – 1:3. V poslední minutě pojistil výhru hostů nechytatelnou střelou do víka Rohovský – 1:4.

Komárov jede příští kolo do Závady. Štítina bude hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Derby jsme chtěli určitě vyhrát, ale musím sportovně přiznat, že soupeř byl během celého zápasu lepší. Měl více šancí, a když se nám podařilo ve druhé půli náhodně vyrovnat na 1:1, tak jsme si druhou branku vlastně vstřelili sami a to rozhodlo. Hosté byli bojovnější, silnější na balonu, a proto zvítězili. Gratulujeme jim k výhře.

TJ Tatran Štítina
klubový web: V "cisarském" derby jsme byli celý zápas lepší na míči a taktovku hry jsme na hrbolatém, terénu třímali pevně v ruce až na deset minut druhé půle,kdy jsme vlastní chybou namazali starému ,známému Thomasovi na vyrovnávací gól. Jelikož nám oplatili "komáři" u druhého gólu stejnou mincí a nabídli suprovou šanci. Mohli jsme se postupně pohodlně dopracovat k vyššímu vítězství.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Solný [-] , M. Mikšík [-] , J. Buranyč [-] , V. Kubesa [-] (51. D. Thomas [-] ) , O. Hanke [-] (40. M. Vácha [-] ) , P. Rychtar [-] (25. O. Schindler [-] ) , M. Šubert [-] , O. Hečko [-] , V. Chovanec [-] , J. Novák [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] , O. Kurka [-] (80. V. Watzlavik [-] ) , M. Vitásek [-] , M. Lauček [-] (82. J. Rohovský [-] ) , V. Trušina [-] (88. D. Prokeš [-] ) , D. Vitásek [-] , L. Bartusek [-] (60. M. Sakmar [-] ) , T. Těžký [-] (88. M. Zapletal [-] ) , T. Halška [-] , M. Harasim [-]

ŽK: 73. J. Novák - 42. T. Těžký , 49. M. Vitásek , 77. D. Vitásek .
Hráči zápasu: P. Stoklasa .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - POLÁK Jiří, KOPPERBERG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Komárov je na tom svém "hřišti" silný a nevím v jakém stavu Štítina přijede.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích