L. Kovařík 27. (p.)
L. Kovařík 44. (p.)
F. Fikar 49.
3:4p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltové drama na Košutce


Branky


27. L. Kovařík (p.) , 44. L. Kovařík (p.) , 49. F. Fikar - 13. P. Menšík , 22. J. Vyskočil , 65. J. Sedlák (p.)
6

Posledním zápasem an programu 20. kola byl souboj mezi domácí Košutkou a Starým Plzencem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři penalty v prvním poločase

Hosté z Plzence v roli mírného favorita začali utkání mnohem lépe. Mohutný tlak a nasazení hostů vyústilo v pokutový kop ve prospěch Plzence. Hosté však tuto nabídku ke skórování odmítli. I přes neproměněnou penaltu se dostali brzy do vedení. Ve 13. minutě se trefil Petr Menšík. O pár minut později na něho navázal Jan Vyskočil, a rázem to bylo o dvě branky. Domácí se však rychle vzpamatovali a dokázali z pokutového kopu snížit. Proměnil  Libor Kovařík. Do konce poločasu se o vyrovnání postaral, z nařízeného třetího pokutového kopu v prvním poločase, opět Libor Kovařík

Penaltové hody pokračovaly i ve druhé půli

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí fotbalisté, už ve 49. minutě otočil skóre Filip Fikar. Dlouho to vypadalo, že tento zápas je rozhodnutý, to platilo ale jen do chvíle než rozhodčí odpískal čvrtý pokutový kop v zápase. K míči se postavil Jan Sedlák a bez problému vyrovnal na 3:3.

Do konce základní hrací doby už divácí branku neviděli, a tak museli rozhodnout až pokutové kopy. V těch byli šťastnější hosté a berou tak bo navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: Do utkání aktivněji vstoupili hosté ze Starého Plzence, kteří si na začátku utkání vytvářeli jednu šanci za druhou. První velkou šanci skórovat, a to z pokutového kopu však hosté nevyužili. V proměňování dalších šancí však již byli úspěšnější a ujali se v krátkém časovém úseku vedení 2:0. Domácí se následně osmělili a po jednom z protiútoků, který byl zastaven nedovoleným zákrokem v pokutovém území, se domácím podařilo z penalty snížit na 1:2. Hra se vyrovnala. Těsně před koncem prvního poločasu opět hosté domácího útočníka zastavili pouze za cenu nedovoleného zákroku a domácím se již z třetího pokutového kopu v prvním poločase podařilo skóre srovnat na poločasových končených 2:2. Ve druhém poločase se domácí ve 49. minutě poprvé ujali vedení po krásně kopnutém trestném kopu. Srovnání na konečných 3:3 se hostům podařilo jak jinak než z pokutového kopu. Do konce utkání se obě strany snažily strhnout vítězství na svoji stranu, ale skóre se již nezměnilo. V penaltovém rozstřelu byli hosté nekompromisní a díky všem proměněným kopům a dvou zahozených PK domácích brali 2 body hosté ze Starého Plzence.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - F. Fikar [-] , M. Langmajer [-] , Z. Hladík [-] , J. Lhoták [-] , L. Kovařík [-] (69. F. Řežábek [-] ) , V. Kučera [-] , V. Sirotek [-] , P. Sobotka [-] , D. Král [-] , L. Stupka [-] (46. J. Blažejovský [-] )

SK Starý Plzenec
P. Chaloupka [-] - J. Vyskočil [-] (83. J. Votík [-] ) , P. Menšík [-] , J. Sedlák [-] (72. M. Švéda [-] ) , D. Diviš [-] (87. S. Med [-] ) , J. Ledvina [-] , J. Kuncendörfer [-] , T. Brejcha [-] (55. J. Švéda [-] ) , V. Seman [-] , P. Batěk [-] , R. Vávro [-]

ŽK: 47. M. Langmajer , 61. V. Kučera - 8. R. Vávro , 49. J. Vyskočil .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - NEŠPOR Petr, KRŇOUL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích