Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid se strachoval do samotného závěru


6

Rapid přivítal při své honbě za titulem Hradiště, které je na jaře zatím neporaženo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládl Rapid

Rapid, který nahání první Zruč od začátku zápasu diktoval tempo hry. I přes velmi slibný start si první větší šance ale připsali hosté z Hradiště, na kterých bylo vidět, že se jim na jaře daří a mají v sobě zdravé sebevědomí. Okolo desátá minuty ale už začal Rapid utahovat šrouby a trestat. V 16. minutě se prosadil Miroslav Novák a dostal domácí do vedení.

Domácí dál útočili a vytvářeli si brankové příležitosti. Jednu z nich dokázal proměnit Jiří Hlaváč. Gól do šatny obdrželi hosté z kopačky Michala Slavotínka, který je na jaře ve skvělé formě. Do kabin se tak hráči odebrali za cekem jednoznačného skóre 3:0 ve prospěch domácích.

Hradiště boj nevzdávalo

Do druhého poločasu vstoupili hosté s cílem alespoň skóre korigovat. To se jim ale příliš nedařilo, zvlášť po tom, co v 66. minutě obdrželi čtvrtou branku, o kterou se postaral Petr Zikmund.

Hosté se však nechtěli jen tak vzdát a přenechat Rapidu body. V 75. minutě se trefli David Příhoda, v 82. se prosadil Jiří Němeček. Na rozdíl jednoho gólu dotáhl hosty Andrii Luzhetskyi. Domácí právem znervózněli, a ještě se o výsledek strachovali, když v samotném závěru neproměnil velkou příležitost k vyrovnání Vít Pikhart. I přes divoký závěr si Rapid připisuje povinné tři body, naopak Hradiště poprvé na jaře prohrálo v základní hrací době.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhart: Rapid byl v roli jasného favorita, kterého jsme chtěli potrápit a nenechat mu body zadarmo. Chyběli nám klíčoví hráči do ofenzívy, ale úvod jsme neměli vůbec špatný, byly tam dvě dobré příležitosti. Pak jsme ale vyklidili střed pole a domácí nás začali přehrávat. Inkasovali jsme po našich chybách a pěkně trefeném přímáku. Druhý poločas jsme se chvíli drželi, ale po ztrátě míče inkasovali další branku. Několikrát nás pak podržel Miky. Vstřelili jsme šťastný gól, po tečované ráně a pak krásný, když Jirka potrestal příliš vysunutého postavení domácího gólmana. Podařilo se nám dát i kontaktní gól a domácí v závěru hodně znervózněli. Měl jsem na hlavě vyrovnání, ale bohužel špatně jsem to trefil. Cením si, že jsme se v závěru zvedli, ale tak jsme měli hrát od začátku. Domácí byli po většinu zápasu lepší a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
Š. Smola [-] - K. Veber [-] (62. O. Hodan [-] ) , P. Zikmund [-] , M. Slavotínek [-] (67. M. Peroutka [-] ) , P. Kovářík [-] , S. Kaše [-] , M. Novák [-] , J. Jelínek [-] , P. Řezníček [-] , J. Hlaváč [-] (62. O. Baroch [-] ) , J. Řežáb [-] (67. M. Boháč [-] )

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - J. Rucký [-] (63. D. Příhoda [-] ) , O. Pytlík [-] , J. Němeček st. [-] , O. Kuhajda [-] - J. Soukup [-] (63. M. Drahoňovský [-] ) , V. Pikhart [-] , M. Beránek [-] , M. Furár [-] , J. Němeček ml. [-] - A. Luzhetskyi [-] -

ŽK: 82. S. Kaše , 88. P. Řezníček - 45. J. Soukup , 65. O. Pytlík .
Počet diváků: 8. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - TOMŠÍČEK Vojtěch, JAROŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích