F. Rohrer 24. (p.)
F. Rohrer 30. (p.)
2:7
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 13:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota obdržela na domácí půdě sedm branek


Branky


24. F. Rohrer (p.) , 30. F. Rohrer (p.) - 36. P. Menšík , 54. P. Menšík (p.) , 62. P. Menšík , 81. J. Ledvina , 88. P. Batěk , 89. J. Kuncendörfer , 90. J. Ledvina
5

Sokol Lhota B, která byla jako jediná, kdo v podzimní části udžel domácí neporazitelnost a každému soupeři na vlastním pažitu naložila, okusila v neděli svoji vlastní medicínu. Tuto obdivuhodnou sérii ukončil Starý Plzenec, který se tak vydává na stíhací jízdu čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas ve prospěch domácích

Domácí, kteří se museli potýkat se zdravotními lapáliemi klíčových hráčů, vstoupili do utkání lépe. Ve 24. minutě se z pokutového kopu prosadil František Rohrer. Domácí hráli obětavě a pět minut vedli o dvě branky. Z durhého pokutového kopu se opět prosadil František Rohrer.

Hosté se po obdržených brankách oklepali a ještě do konce poločasu, konkrétně ve 36. minutě se zásluhou Petra Menšíka, dostali na dostřel jednoho gólu. Více toho diváci už v první poločase neviděli.

Gólová smršť Plzence rozhodla o bodech

Druhý poločas začali lépe hosté, v 55. minutě svou druhou branku přidal z pokutového kopu Petr Menšík, a rázem bylo srovnáno. Po sérii zranění museli domácí laborovat se sestavou a bylo to znát. V 62. minutě dokonal obrat Petr Menšík a zkopletoval tak hattrick. Domácí něměli síly na to z utkáním něco udělat.

Další změna ve skóre nastala v 81. minutě, když na rozdíl dvou branek zvyšoval Jan Ledvina. Kalich hořkosti si domácí fotbalisté vypili až do dna, když v posledních třech minutách inkasovali ještě třikrát. Postupně se trefovali: Batěk, Kuncendörfer Ledvina. Domácí tak přišli o neporazitelnost na vlastním hřišti, naopak hosté mouhou být spokojeni s tím, jakým způsobem pokračují jejich jarní výkony.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera: Sestavu jsme lepili do poslední chvíle, přesto jsme utkání měli dobře rozehrané, vedli jsme o 2 góly, ale chybou v závěru jsme hostům dovolili snížit. Po sporné penaltě a vyrovnávací brance jsme se přestali koncentrovat na hru. Po zranění dalších 3 hráčů jsme neměli náhradu a hosté toho plně využili k zasloužené výhře.




Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - Z. Paul [-] , M. Karlík [-] , T. Diviš [-] , V. Sulek [-] , M. Varga [-] (51. L. Novák [-] ) , T. Vrba [-] , M. Cink [-] (41. M. Kučera [-] ) , J. Brož [-] , L. Nejdl [-] , F. Rohrer [-]

SK Starý Plzenec
P. Chaloupka [-] - P. Menšík [-] (80. S. Med [-] ) , A. Pechman [-] , P. Batěk [-] , J. Duspiva [-] (60. J. Smetana [-] ) , J. Sedlák [-] , J. Kuncendörfer [-] , D. Diviš [-] , J. Ledvina [-] , T. Brejcha [-] , R. Vávro [-]

ŽK: 53. M. Šoltys .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - KOVÁŘ Bronislav, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů