D. Sedlák 33.
V. Labuť 62. (vl.)
D. Hanzal 66.
3:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr ve znamení přestřelky, Stráž neudržela náskok, se Strmilovem remizovala


Branky


33. D. Sedlák , 62. V. Labuť (vl.) , 66. D. Hanzal - 7. V. Labuť , 26. V. Mikuláštík , 40. V. Labuť
18

Hodně zajímavý zápas se hrál v sobotu odpoledne ve Strmilově. Ve šlágru 17. kola Okresního přeboru zde Strmilov hostil Stráž. Lépe vstoupili do střetnutí hosté, kteří po rvní půli vedli 3:1. Vstup do druhé půle pak vyšel lépe pro změnu domácím, kteří dvěma slepenými trefami srovnali a stanovili výsledek na konečných 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Strmilov je pro Stráž dlouhodobě nedobytná tvrz. S tímto vědomím tam také jeli. S jedním hráčem na střídačce, což byl podzimní evergreen, který se i pro jaro nemění. Ovšem hned začátek naznačil, že soupeř také není v optimálním rozpoložení. Po počátečním oťukávání hosté začali postupně praktikovat nátlakovou hru a strážský presing slavil úspěch hned v 7. minutě, kdy se po ukázkové přihrávce Mikuláštíka ze strany před branku trefil Vratislav Labuť – 0:1. Hosté soupeře nepouštěli do žádných akcí a kontrolovali hru. Ve 26. minutě si své role prohodili autoři prvního gólu a tak opět z levé strany přihrával tentokrát Vratislav Labuť Vlastimilu Mikuláštíkovi a ten se nemýlil – 0:2. Domácím se podařilo snížit ve 33. minutě z jejich ojedinělé akce po hostující zbytečné ztrátě pět metrů před strážským vápnem. Mezi střelce utkání se v tomto případě zapsal Daniel Sedlák – 1:2. I přes inkasovanou branku strážští nadále hráli aktivně a odměnou jim byla druhá trefa Vratislava Labutě ze 40. minuty. Míč se k němu odrazil po zahraném rohovém kopu a parádním obloučkem nedal brankáři domácích šanci – 1:3.

Oba týmy se musí spokojit jen s bodem

Druhý poločas bohužel pro hosty přinesl úplně jiný obrázek hry. Hlavně aktivita a napadání domácího celku jim začala dělat velké problémy a vůbec se nedostávali do hry. Hráli bez kombinace nakopávané balony přes zálohu, která si mohla ukroutit hlavu při sledování těchto míčů. Domácí tým byl více na míči a začal si vytvářet šance, které se hostům více či méně úspěšně dařilo zachycovat. Ovšem v 62. minutě již kapitulovali. Opět po rohovém kopu, kdy si nešťastně srazil míč do vlastní branky Labuť – 2:3. Hned v 66. minutě slavila aktivita strmilovských hráčů opět úspěch, a to při presování strážského gólmana, který nešťastně přihrál protihráči a ten jej přeloboval do prázdné branky. Daniel Hanzal – 3:3. I po zbytek utkání byli spíše na koni domácí borci, ale další branky se již nedočkali. Naopak strážští slavili po gólu Mikuláštíka, když uklízel centrovaný míč hlavou do domácí sítě. Branka, která by v 85. minutě mohla znamenat vítězství ovšem nebyla pro domnělý ofsajd uznána. Konec zápasu 3:3.

Autor: Martin Zvára



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
David Hanzal (hráč): V sobotním zápase mezi Strmilovem a Stráží se hosté ujali zaslouženého dvougolového vedení, domácím se podařilo s ojedinělé šance snížit, ale do konce poločasu stihla Stráž přidat ještě jeden gol po krásné střele z velkého vápna. Do druhého poločasu vstoupil Strmilov aktivně a byl po zásluze odměněn. Nejdříve si hosté vstřelili vlastní gól po dobře zahraném rohu a chvilku poté po chybě golmana bylo srovnáno na 3:3. Do konce zápasu se snažili o vítězný gól obě strany, ale zápas skončil zaslouženou dělbou bodů.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (hráč): Před utkáním bychom remízu se silným Strmilovem zřejmě brali, ale vzhledem k průběhu hry, je to pro nás opět ztráta. Už jen protože jsme si dvě branky dali v podstatě sami. Další kolo hrajeme doma s Kunžakem, který je v kompletní sestavě velice silný. A tak nás nečeká nic jednoduchého. Ovšem naše nastavení je jednoznačné. Chceme tři body.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - M. Lehejček [-] , D. Hanzal [-] - J. Kubíček [-] , F. Procházka [-] , M. Novák [-] - J. Hudec [-] - T. Dohnal [-] , D. Sedlák [-] , J. Dvořák [-] , O. Nečeda [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Kalvas [-] , J. Eger [-] , J. Kozel [-] , M. Bubal [-] , M. Zvára [-] , V. Mikuláštík [-] , J. Jančura [-] , V. Labuť [-] , L. Chovítek [-] , B. Chovítek [-]

ŽK: 73. D. Hanzal - 52. M. Bubal , 65. V. Mikuláštík .
Hráči zápasu: T. Dohnal - V. Labuť .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JANOVSKÝ Tomáš - MAŇHAL ING. Jan, LOULA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Nepochybně šlágr kola, Stráž těsně zvítězí..

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Josef Novák
Tip experta: výhra domácích

Opět souboj týmů z popředí tabulky. Tady "sázím" spíše srdcem, protože to může dopadnout asi jakkoliv.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů