5:1
(1:0)
67. M. Novák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Dačicích! Domácí porazili první Strmilov


Branky


14. A. Točík , 54. O. Krejča , 57. M. Fischer , 78. J. Hric , 84. V. Šívr - 67. M. Novák (p.)
23

Fotbalisté Strmilova překvapivě padli v rámci 17. kola Okresního přeboru 1:5 s rezervou Dačic a z prvního místa mají osmibodový náskok na druhou Starou Hlínu. Za domácí pálil v první půli Adam Točík. Po změně stran přidali další branky Ondřej Krejča, Maxmilián Fischer, Jaromír Hric a Vojtěch Šívr. Za hosty pouze kosmeticky upravil skóre Martin Novák. Rezerva Dačic vyhrála na jaře teprve poprvé a zrovna oloupila o body vedoucí Strmilov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice B
Tomáš Pospíchal (trenér): Strmilov je jasným lídrem soutěže a to, společně s tím, že nám se zatím na jaře výsledkově spíše nedařilo, nasvědčovalo tomu, že nás čeká těžké utkání. Do zápasu jsme ale navzdory předpokladům vstoupili aktivně a od začátku diktovali tempo hry. Dostali jsme se i do několika slibných příležitostí, které se nám však zpočátku nedařilo proměňovat. Gól Točíka ve 14. minutě přidal na klidu a zbytek poločasu se odehrával v naší režii. Vedení o gól bylo za mě pro soupeře spíše milosrdné. Do druhé půle jsme vstoupili znovu velmi aktivně a Krejča záhy přidal druhý gól. Když na něj o tři minuty později navázal Max Fischer který si skvěle naskočil na výborný centr, zdálo se být po zápase. Ten se pro nás ještě mírně zkomplikoval po úžasně proměněné penaltě, kterou soupeři smolně věnoval Aleš Dvořák. Šťastná branka Hrice a pumelice Vojty Šívra však přinesly klidný závěr a vítězství 5:1. Celý tým bych chtěl touto cestou pochválit, předvedli výborný výkon. Věřím, že se nám na tento zápas podaří navázat a že dokážeme zlomit jarní výsledkovou krizi.

TJ Jiskra Strmilov
Kateřina Lehejčková: Bohužel přišla první prohra na jaře. Ale nemůžu napsat nic jiného než, že byla absolutně zasloužená. Strmilov podal velmi špatný výkon, i když chyběli dva borci, tak na to se nikdo vymlouvat nemůže. Od první minuty jsme viděli pouze odevzdanou hru bez žádné známky bojovnosti. Za to Dačice předvedli výborný výkon a přehráli Strmilov úplně ve všem, bojovnost, tvrdost, kombinace a samozřejmě úspěšné zakončení. Doufám, že do příštího týdne s z tohoto debaklu všichni oklepeme a najedeme opět do správných kolejí.



Sestavy


FK Dačice B
R. Máša [-] - J. Hric [-] , A. Dvořák [-] , M. Dvořák [-] , O. Krejča [-] , R. Máša [-] , J. Vítkovský [-] , A. Točík [-] , F. Šlapota [-] , M. Leitkep [-] , M. Fischer [-]

TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - K. Večerka [-] , T. Dohnal [-] , D. Sedlák [-] , Z. Popelka [-] , M. Novák [-] , J. Dvořák [-] , O. Nečeda [-] , D. Hanzal [-] , V. Kupec [-] , F. Procházka [-]

ŽK: 43. V. Kupec .
Hráči zápasu: A. Dvořák , O. Krejča .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HANZAL Jan - TOMEČEK Josef, PAVLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Strmilov by mohl konečně také ztratit na jaře. Zkusím tipnout vítězství béčka Dačic. Velké hřiště v Dačicích by mohlo více vyhovovat domácímu týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů