4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky přejely v derby Kozmice


Branky


34. L. Moravec , 39. L. Moravec , 58. L. Moravec , 83. P. Turanský (p.)
21

Sobotní prajzské derby mezi Darkovičkami a Kozmicemi přilákalo do ochozů slušnou diváckou návštěvu. Dvě stovky přítomných diváků byly svědky až nečekaně přesvědčivého vítězství domácího týmu. Kozmice, které se letos prezentují sympatickými výkony, tentokrát naprosto vybouchly a jejich výkon zůstal dost za očekáváním. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodních minutách se soupeři ještě okoukávali, ale postupem času začalo domácí mužstvo přebírat iniciativu. Do vedení mohli jít přitom Kozmičtí, kteří si po čtvrthodině hry vypracovali Mlýnkem tutovku, jenže ten s nabídnutou příložitostí naložil prachbídně a z nadějné pozice vůbec netrefil bránu. Následně se už dostavila aktivní hra domácích hráčů. Darkovičky začaly předvádět pěkný útočný fotbal, kdy si během první půle postupně vypracovaly několik příležitostí. Skóre mohl otevřít po rohovém kopu hlavičkující Moravec, ale orazítkoval tyč. Nicméně akce pokračovala a po odrazu pálil na bránu Hanauer a trefil pro změnu břevno. O několik minut později zahrozil nebezpečným projektilem Turanský. Ten pak připravil úvodní trefu derby, když po zasekávačce ve vápně nezištně přihrál Moravcovi, který kroucenou střelou na zadní tyč otevřel skóre – 1:0. Za pět minut pláchl kozmickým bekům opět Moravec a z rohu šestnáctky křižnou ránou k tyči navýšil skóre – 2:0. 

 

O přestávce nabádal kouč Kozmic své hráče k větší aktivitě. Tyto prosby ovšem zůstaly nevyslyšeny. Hosté i nadále působili bezradně, kupili chyby a až snadno se nechávali přehrávat. Nebyl to jejich den. Definitivní naději na nějaký možný zvrat jim pak sebral opět Moravec, jenž po hodině hry dokonal svůj hattrick – 3:0. Svou mizérii pak hosté dokonali neproměněnou penaltou Mlýnka, kterou lapil brankář Chvěja. Na straně domácích byl ve zbytku utkání hodně vidět Turanský. Kanonýr a kapitán Darkoviček si nejprve povodil domácí obranu a akci zakončil střelou do brankáře Černého. V závěru zápasu se nakonec zapsal i do střelecké listiny, když po faulu v šestnáctce na jeho osobu nařídil sudí penaltu a sám "Turbo", jak se mu mezi spoluhráči říká, ji nekompromisně ránou k tyči proměnil a uzavřel účet na konečných 4:0. Darkovičky tak zcela po zásluze ovládly toto derby.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér):

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér):



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - D. Rychnovský [-] , T. Kabich [-] , L. Moravec [-] (85. M. Duda [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] (90. K. Santer [-] ) , P. Adamčík [-] , M. Gai [-] (75. T. Ondič [-] ) , J. Klečka [-] , L. Lindovský [-] , A. Kuřidém [-] (85. O. Hellebrand [-] )

TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - O. Urbančik [-] (57. T. Herák [-] ) , A. Felgenträger [-] , Š. Kania [-] , M. Remeš [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , L. Kalous [-] , J. Holeček [-] , M. Vošvrda [-] , A. Herák [-]

ŽK: 41. A. Kuřidém , 60. P. Turanský , 65. L. Moravec .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: PÍSEČNÝ Lukáš - TRIGAS Paskal, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Petr Dombrovský
Tip experta: výhra hostů

V současném rozpoložení se více přikláním na stranu hostů, byť domácí jdou do zápasu s novým trenérem. Vidím to ale spíše na dvojku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza