Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 10:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá nepřipustila zaváhání


25
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravané nenechali nic náhodě a připsali si povinné tři body do tabulky. Konečný výsledek je ještě vůči domácím Zlatníkům milosrdný. Ty mohou děkovat, že mají v bráně nestárnoucí ikonu Janetzkého, který uhájil domácí tým od většího debaklu. Hosté diktovali tempo od úvodních minut a jejich soustavný tlak vygradoval po čtvrthodince, kdy si na centr Akritidise naběhl na zadní tyč Vidiševský a jen nastavil hlavu, která pohodlně umístila míč do sítě – 0:1. Ostravský kanonýr byl po jistém střeleckém půstu při chuti a ještě v průběhu první půle trefil tyč. Brankář Janetzký se pak vyznamenal při pokusu Džižy. Zlatníky se do zakončení dostávají jen sporadicky, ale když už to přijde, je z toho tutovka. Z úniku na gólmana mohl vyrovnat Levai, ale příležitost zazdil.

 

I druhá půle byla čistě v režii Ostravanů. Ti na hřišti jasně dominovali a z vypracovaných šancí konečně dávali i branky. Nejprve navýšil vedení povedenou ránou do šibenice Petrík – 0:2. Neuběhlo ani pět minut, Vidiševský běžel sám na bránu a po kličce gólmanovi pohodlně skóroval – 0:3. Zanedlouho mohl korunovat svůj výkon hattrickem, ale jeho hlavičku po rohovém kopu stačil zlikvidovat Janetzký. Zlatnický brankář byl ovšem krátký na střelecký pokus Pytlíka, který se levačkou trefil na zadní tyč – 0:4. Domácí tým se v druhé půli nedostal do zakončení, naopak hosté mohli z dalších šancí Džižy, Petríka a Pytlíka přidat další branky. Skóre se už ale neměnilo. Stará Bělá si tak pohodlně dokráčela pro tři body, domácímu týmu ze Zlatníků naopak bijou na poplach.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí týmu): "Stará Bělá vyhrála zcela zaslouženě. My jsme s ní v prvním poločase díky brankáři Janetzkému drželi krok, ale druhá půle už byla jednoznačně v její režii. Náš problém je, že si vytvoříme minimum šancí a dáváme málo gólů. Těžko se pak s někým můžeme srovnávat."

FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): "Dnešní utkání jsme zvládli bez větších komplikací. Myslím, že jsme si to celý zápas pohlídali, domácí tým vydržel s námi držet krok jen první poločas, ve druhém poločase to už bylo jen o nás. Vyhráli jsme 0:4, ale kdyby to skončilo 0:10, nikdo by se nedivil. I tak chci ale domácímu mužstvu poděkovat, že se pokusil hrát s námi otevřený fotbal, i když na nás očividně neměli."



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Uvíra [-] , R. Chmel [-] (28. L. Němčík [-] ) , T. Němčík [-] (46. V. Dočkal [-] ) , M. Levay [-] , J. Fruncek [-] (81. D. Georgiev [-] ) , J. Kavan [-] (81. M. Jaroš [-] ) , J. Tůma [-] , D. Bláha [-] , T. Řehulka [-] (81. O. Kořínek [-] ) , P. Pospíšil [-]

FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - J. Jurásek [-] (38. O. Malík [-] ) , D. Šebesta [-] , P. Doležal [-] , J. Dziža [-] (77. P. Firášek [-] ) , M. Petrík [-] , D. Kožík [-] (62. A. Akritidis [-] ) , J. Vidiševský [-] (62. T. Miškařík [-] ) , A. Lyčka [-] (62. T. Brezovský [-] ) , A. Akritidis [-] , O. Pytlík [-]

ŽK: 21. A. Lyčka , 41. J. Dziža , 43. A. Akritidis .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: SMETANA Patrik - TOMAI Martin, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vilém Axmann
Tip experta: výhra hostů

Přál bych Zlatníkům nějaký ten bod, aby jim pomohl v boji o záchranu, ale myslím si, že Stará Bělá neponechá nic náhodě a připíše si jasné tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů