0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 10:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice vybojovaly první jarní body


Branky


24
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malé Hoštice prolomily prokletí a teprve až v devátém jarním utkání dosáhly na premiérové body. Nutno ovšem poznamenat, že měly situaci podstatně ulehčenou díky oslabené sestavě domácího týmu. Nicméně to je už problém samotných Mokrých Lazců. Rozhoduje se na hřišti a kdo chce uspět, musí být po všech stránkách připraven. Samotný zápas zahájili domácí aktivně, úvodní dvacetiminutovka patřila Lazcům, které dobře kombinovaly a vypracovaly si dvě šance. Galvas ze skrumáže krotil balón k tyči, ale na brankové čáře dobře stačil odkopnout míč Kostka. Největší šanci domácím měl na kopačce Aleš Hiemer, když po střele zpoza obrany trefil tyč. Pak už převzaly Hoštice iniciativu na svou stranu a do přestávky si vypracovaly dvě nadějné šance. Nejprve Schrom neuspěl v těsné blízkosti brány, gólman Baroš mu šanci zlikvidoval. Dominik Klinger pro změnu nedokázal z dobré palebné pozice trefit vymezený prostor.

 

Druhá půle už byla čistě v režii hostů, jelikož domácím odešly síly. Po hodině hry centroval Dominik Klinger balón do šestnáctky, který se snažil lapit Baroš, leč kulatý předmět mu vypadl z rukou a dobíhající Schrom dorážkou otevřel skóre – 0:1. O druhou branku se postaral Šafarčík, když si zpracoval centr Režnara a chytrým lobem zaskočil Baroše, který neměl zrovna svůj den – 0:2. Šafarčík mohl vzápětí z dalšího úniku na bránu pojistit vedení, ale trefil pouze tyč. Definitivní klid a jistotu prvních jarních bodů přinesla hostům až poslední minuta, kdy levačkou pečetil skóre Chřibek – 0:3.  



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Dnes nás opět poznamenala neúplná sestava, kdy jsme museli hrát i s některými hráči, kteří i několik let nehráli fotbal. Ale přesto jsme se na hřišti úplně neztratili. Bohužel jsme opět prohráli. Ale aspoň jsou už lepší vyhlídky, že se nám pro zbytek sezóny někteří hráči uzdravují a budou moci brzo nastoupit."

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): "Po úvodní patnáctiminutovce jsme převzali iniciativu na svou stranu a začali hrát fotbal. Myslím, že rozhodla chyba domácího brankáře, po které jsme dali branku a to nás nakoplo. Ale dříve či později bychom to asi urvali, protože domácím pak už scházely fyzické síly. Dneska jsme konečně prolomili jarní prokletí a připsali si důležitou výhru, která nás snad posilní pro zbytek zápasů."



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
L. Baroš [-] - D. Moša [-] , P. Galvas [-] , L. Hiemer [-] (86. J. Galvas [-] ) , H. Adamčík [-] (53. M. Holoubek [-] ) , P. Wojnar [-] , A. Hiemer [-] (73. D. Hrubý [-] ) , J. Garba [-] , L. Poštulka [-] , Z. Říman [-] , D. Exner [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - R. Režnar [-] (83. V. Pater [-] ) , D. Kostka [-] , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , D. Schrom [-] (90. A. Habura [-] ) , D. Klinger [-] , M. Adamčík [-] (89. J. Škrobánek [-] ) , D. Pospěch [-] , P. Mlýnek [-] , J. Droppa [-]

ŽK: 45. P. Galvas - 38. J. Droppa , 55. R. Režnar , 83. D. Klinger , 92. A. Habura .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: KOVAŘIK Ondřej - BERAN Jan, GODFRYD Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vilém Axmann
Tip experta: remíza

Když se Lazce slezou v dostatečném počtu hráčů, mají kvalitní tým, který se umí konfrontovat s těmi nejlepšími. Nyní to ale nemají lehké. Hošticím jde o holé bytí-nebytí. Vychází mi tady plichta.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích