1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2022 17:15

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá pouze remizovala se Štěpánkovicemi


Branky


17

DOPLNĚNO Z DŘÍVĚJŠKA

Fotbalisté Staré Bělé ztratili body na svém hřišti v dohráce proti Štěpánkovicím. Ty dokazují, že jejich současná forma rozhodně není náhodná. Zatímco domácí tým zvítězil na statistiku držení míče, na vyložené šance byli zase pro změnu lepší hosté. Jenže konečný výsledek nakonec vítěze nepřinesl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): "Remíza je pro nás jednoznačně ztráta. My jsme se snažili hrát náš fotbal po zemi, ale soupeř nám to svou hrou nedovolil. Sice jsme byli fotbalovější, měli jsme i častěji míč na kopačkách, ale na tyto statistiky se nehraje. Musíme se vyvarovat zbytečným chybám vzadu, protože pak nás soupeř snadno ztrestá a my se naopak na góly strašně nadřeme. Soupeřům ze Štěpánkovic gratuluji, dali do toho všechno a za tu bojovnost si dneska bod určitě zasloužili."

TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér): "Dnešní zápas hodnotím velmi pozitivně. Bod z venku se silnou Starou Bělou se jednoznačně počítá. Možná jsme mohli urvat dokonce i tři body, kdybychom proměnili tutovky v druhém poločase, ale zase na druhou stranu musíme uznat, že domácí tým byl kvalitní a prohrát si nezasloužil. Dnes jsme do toho dali spoustu bojovnosti, srdíčko a i ten chtíč nějaký bod urvat."



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - J. Jurásek [-] , D. Šebesta [-] (70. T. Miškařík [-] ) , P. Doležal [-] (30. A. Lyčka [-] ) , T. Brezovský [-] (70. A. Akritidis [-] ) , J. Dziža [-] , K. Surovec [-] , M. Petrík [-] , D. Kožík [-] , J. Vidiševský [-] (57. N. Sýkora [-] ) , O. Pytlík [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - M. Grigarčík [-] (75. F. Stromský [-] ) , F. Labuda [-] , D. Skroch [-] , R. Heider [-] , R. Krzisch [-] (83. D. Kožušník [-] ) , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] , D. Novák [-] , J. Machala [-] (90. L. Peterek [-] ) , M. Samson [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - MACHALA Petr, HRDINA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Michal Pěntka (hráč TJ Ludgeřovice)
Tip experta: výhra domácích

Hostujícímu trenérovi Dušanovi (pozn. red: Dušanu Harazimovi) bych moc přál nějaký bod, ale tady si myslím, že si to Stará Bělá bez problémů pohlídá. Já sám ji považuji za jednoho z hlavních aspirantů na postup. Vidím to na jasnou výhru o tři branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích