5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 10:15

22.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavie nadělila Vamberku pětku


Branky


5

Pěti brankami ve druhém poločase zlomili fotbalisté hradecké Slavie odpor Vamberku. Hosté si z Orlické kotliny odvezli jasnou porážku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové B
Jan Mukařovský, vedoucí mužstva: "Po většinu zápasu jsme byli aktivnější, ale v prvním poločase se nám to nedařilo vyjádřit brankově. Ve druhém poločase už jsme byli efektivnější a za výkon jsme si tři body zasloužili."

TJ Baník Vamberk
Milan Bořek, trenér: "K utkání jsme vstoupili s respektem k soupeři a pojali dle toho taktiku. Ta nám vydržela do 60. minuty a pak během deseti minut jsme třikrát inkasovali a bylo po zápase. Kvalita soupeře byla o level větší, ale i tak klukům musím poděkovat za bojovnost a snahu! Domácím gratuluji k výhře a předvedenému výkonu. Zápas slušně odpískala trojice rozhodčích."



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
J. Moník [-] - V. Polívka [-] (78. P. Vencl [-] ) , T. Erber [-] (75. D. Ročňák [-] ) , J. Linhart [-] , M. Blažej [-] , J. Lán [-] , T. Kašpar [-] (70. J. Mukařovský [-] ) , J. Havrda [-] , M. Poláček [-] , M. Klicnar [-] , J. Špaček [-]

TJ Baník Vamberk
J. Klofanda [-] - T. Hostinský [-] , Z. Tobiška [-] , M. Malý [-] , D. Hamerský [-] , T. Hájek [-] , P. Šimeček [-] , J. Kotýza [-] , R. Čopík [-] , M. Šrom [-] , R. Müller [-]

ŽK: 53. J. Lán - 47. T. Hostinský .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - ŽEROVNICKÝ David, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Jiří Gabriel
Tip experta: výhra domácích

V krásném areálu v Orlické kotlině bude k vidění hodně branek, z nichž většina padne do hostující branky. Dlouho se neprosadil domácí ostrostřelec Mukařovský. Že by nyní?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích