Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevídaný obrat v Javornici. Lídr tabulky otočil z 1:4 na 5:4


Branky


3

Devět branek a skvělý obrat byl k vidění na hřišti v Javornici, kam k utkání šestnáctého kola přijela rezerva hradecké Třebše. Domácí hráli v prvním dějství s chutí a výsledkem byl překvapivý výsledek 4:1 v jejich prospěch. Ve druhém poločase však hosté předvedli málo vídaný obrat, když čtyřmi brankami skóre otočili a zvítězili 5:4! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: "Už v osmé minutě nám hosté ukázali, jak hraje první tým tabulky - 0:1. Ve čtrnácté jdeme do deseti a čekáme tak 80 minut pekla. V poločase ale odcházíme ze hřiště za stavu 4:1 pro nás! I druhý poločas se držíme a ještě 15 minut před koncem máme dvoubrankový náskok. Pak ale přichází totální a pro mě nepochopitelný kolaps. Mohli jsme být slavní, ale ze hřiště odcházíme jak banda pitomců (na 4:5 dostáváme v běžící 93 minutě), slušně řečeno.. Gratulace hostům ke šťastnému vítězství."

TJ Sokol Třebeš B
Petr Kincl, trenér: "V prvním poločase jsme předvedli jedinou pěknou akci zakončenou gólem. Od toho okamžiku jsme se ale stali kuželkami pro domácí tým. Ten hrál s chutí, měl jiskru a velký pohyb po celém hřišti. Zaslouženě vedl 4:1. My jsme byli na ručník!!! Po bouřce v kabině se šlo na hřiště s cílem vyrovnat. Tým dokázal výsledek otočit a vyhrál. Pro domácí šok a velmi krutá rána. Klobouk dolů před naším týmem, že skutečně dokázal výsledek otočit. Přejeme Javornici lepší výsledky po zbytek sezóny."



Sestavy


Javornice
S. Hynek [-] - D. Suk [-] (80. M. Vidlička [-] ) , T. Plesl [-] (77. M. Plíhal [-] ) , S. Koutský [-] , P. Kasper [-] - J. Hovorka [-] , J. Nosek [-] , T. Krunčík [-] (75. M. Šrefl [-] ) , J. Kráčmer [-] - A. Krejčí [-] , J. Kovaříček [-]

TJ Sokol Třebeš B
V. Kollátor [-] - J. Zeman [-] (55. J. Rychtár [-] ) , M. Heřman [-] (80. M. Tomáš [-] ) , M. Franta [-] (66. J. Jursík [-] ) , M. Cílek [-] , L. Rederer [-] (80. M. Bena [-] ) , J. Sochor [-] , T. Téra [-] , L. Michal [-] (46. F. Císař [-] ) , P. Bielčík [-] , J. Neugebauer [-]

ŽK: 42. P. Kasper , 52. T. Krunčík , 80. M. Šrefl , 90. J. Kráčmer - 33. M. Heřman , 43. M. Cílek . ČK: 14. J. Kovaříček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JEŽEK Jakub - KIEZLER Vlastislav, KRUNČÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: David Mondík
Tip experta: remíza

Třebeš je adeptem na postup, ale Javornice je na svém úzkém hřišti skoro neporazitelná. Tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza