Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr zastavil výsledkovou mizérii. Doma si vyšlápl na Skřivany


5

Rezerva Dvora Králové na domácí půdě hostila silné Skřivany a toužila získat body. To se nakonec podařilo, když domácí postupně nasázeli hned šest branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem B
Jiří Rejl, trenér: "Podle mého názoru naše zasloužené vítězství proti velmi kvalitnímu týmu. V první půli jsme byli jednoznačně lepším mužstvem a vypracovali si rozhodující náskok. Ve druhém půli jsme hráli tak trochu údržbu a hosté se dostali na dostřel. My jsme naštěstí ihned po třetím gólu Skřivan přidali gól a závěr tak byl klidnější. Myslím si, že se jednalo o kvalitní utkání, ve kterém oba celky hrály fotbal, takže divákům se to muselo líbit."

TJ Slavoj Skřivany
Jiří Suchánek, trenér: "Nenapadá mě absolutně nic, co by mohlo omluvit naši prohru. V prvním poločase jsme předvedli jednoznačně nejhorší výkon jara. Na hřišti jsme působili jako mátohy a jenom přihlíželi jednoduchým rychlým kombinacím soupeře. Ačkoliv jsme se v druhé části vzchopili a snížili na rozdíl jedné branky, výkon jsme korunovali v závěru dalšími chybami. Je třeba se omluvit všem našim fanouškům, kteří vážili cestu v hojném počtu nás podpořit."



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem B
T. Kareš [-] - M. Pražák [-] , V. Zlámal [-] , P. Rejchrt [-] (76. F. Hanek [-] ) , L. Mertlík [-] , M. Otradovský [-] , S. Ježek [-] , P. Stevanovič [-] , J. Prokůpek [-] , V. Jirák [-] , J. Rejl [-] (57. R. Suk [-] )

TJ Slavoj Skřivany
V. Stěhulka [-] - P. Vysuček [-] , D. Blažek [-] (75. V. Vlček [-] ) , J. Lihan [-] (79. S. Shytel [-] ) , J. Škaloud [-] , M. Čapek [-] , M. Kofránek [-] , M. Postolka [-] (75. M. Váňa [-] ) , R. Žalman [-] , Š. Staněk [-] (68. T. Čermák [-] ) , R. Schubert [-]

ŽK: 56. M. Postolka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Jiří Rejl
Tip experta: remíza

Tady se mi samozřejmě tipuje těžko. Věřím, že konečně zabereme a favorita zápasu obereme o dva body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů