2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 10:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřivany přetlačily Vrchlabí


Branky


4

Díky dvěma brankám v prvním poločase zvítězily Skřivany nad soupeřem z Vrchlabí. Hosté stačili ve druhém poločase pouze snížit na konečných 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Skřivany
Jiří Suchánek, trenér: "Našim věrným divákům jsme předvedli, jak těžké si to dokážeme udělat. Po úvodním vzájemném oťukávání jsme dotlačili ze skrumáží dvě branky a vypadalo to, že si v poklidu dokráčíme pro zisk tří bodů. Ale od té doby byla naše hra pomalá, zbytečně složitá a nedařilo se nám skóre navýšit. Vše vyvrcholilo v úvodu druhé půle, kdy jsme prakticky darovali hostům snížení. Náš výkon v poli se zlepšoval, ale koncovku jsme měli doslova tragickou, a tak jsme se museli až do závěru strachovat o výsledek."

FC Vrchlabí B
L. Vojtíšek, vedoucí mužstva: "V úvodu utkání bylo Vrchlabí lepším mužstvem, ale proměňování šancí, které volají po gólu, bylo nulové. Kdyby hosté po deseti minutách vedli (čtyři brankové příležitosti) o více branek, nikdo se nemohl divit. Dvě obdržené laciné branky dostaly celek Skřivan do hry a ty byly do konce poločasu lepším týmem. Druhý poločas začal naší brankou, ale do konce utkání, i přes šance na obou stranách, se výsledek nezměnil."



Sestavy


TJ Slavoj Skřivany
V. Stěhulka [-] - R. Schubert [-] , P. Vysuček [-] (76. V. Vlček [-] ) , D. Blažek [-] (82. M. Váňa [-] ) , J. Lihan [-] , O. Brzek [-] , M. Čapek [-] (82. Š. Staněk [-] ) , M. Kofránek [-] , M. Postolka [-] (14. T. Čermák [-] ) , R. Žalman [-] , D. Jebavý [-]

FC Vrchlabí B
F. Janalík [-] - M. Tauchman [-] , D. Tran [-] (46. F. Jech [-] ) , S. Mlejnek [-] , M. Slavík [-] (54. L. Zlatník [-] ) , D. Bürger [-] , O. Šíd [-] , L. Mejsnar [-] , J. Cink [-] , J. Zajíc [-] , J. Šimůnek [-]

ŽK: 63. J. Lihan - 36. M. Slavík , 41. S. Mlejnek , 91. J. Zajíc .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - KALAŠ Radek, PRŮCHA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Daniel Wojcik
Tip experta: výhra domácích

Skřivany jsou na domácím hřišti velmi silné, a proto věřím, že si dokráčí pro tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Skřivany by si měli doma poradit i s tak dobrým týmem jako je Vrchlabí

Tip: výhra domácích