3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 14:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Paka otočila duel s Dolní Kalnou a bere tři body


Branky


19. D. Wojcik , 66. D. Rolf , 87. D. Rolf - 24. V. Dressler , 35. Š. Drinka
4

Zajímavé utkání, ve kterém padlo pět branek. Stará Paka hostila v dalším kole o záchranu bojující Dolní Kalnou a díky skvělému obratu nakonec získala tři body. Dvakrát se trefil Rolf.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Jaroslav Bil, předseda: "Pěkný a napínavý zápas za ideálních fotbalových podmínek. Hostující mužstvo ukázalo, proč ještě v jarní části neprohrálo. Nám chyběl střed pole, agresivita na míči jako u hostujících. Každý chvilku tahal pilku, ale šťastnější byl domácí celek. To, co odehrála Dolní Kalná, u nás neodpovídá postavení v tabulce. Děkuji aktérům, rozhodčím a divákům za pěkné odpoledne."

FK Dolní Kalná
Tomáš Navrátil, trenér: "První jarní porážka moc mrzí. Sehráli jsme velmi dobré utkání, bohužel v první půli nepřidali další branky a ve druhém poločase výsledek neubránili. Paradoxně nám dělal problémy nádherný pažit, na který jsme neměli obutí a smekali se. O výsledku rozhodla fotbalová kvalita domácích v útočné fázi a naopak naše nekvalita při držení míče, kterou ještě umocňuje ubývající kondice. Rozdíl byl i ve výkonech B. V závěru se od nás odklonilo i štěstí, když jsme trefili tyč. Domácím gratuluji, parádní výkon předvedli rozhodčí v čele s P. Průchou."



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - R. Vrbata [-] (46. O. Mercl [-] ) , P. Huráň [-] , J. Jerie [-] , D. Rolf [-] , P. Novák [-] (90. R. Albrecht [-] ) , V. Kazda [-] , J. Taneček [-] , R. Čokina [-] , D. Wojcik [-] (89. P. Plecháč [-] ) , D. Luňák [-]

FK Dolní Kalná
A. Scharm [-] - T. Navrátil [-] , J. Navrátil [-] , V. Dressler [-] (55. L. Kalenský [-] ) , Š. Drinka [-] , M. Stránský [-] , Z. Tauchman [-] , J. Jiřička [-] , M. Bartoš [-] , L. Strnádek [-] , M. Najman [-] (77. T. Hampl [-] )

ŽK: 34. D. Luňák , 71. O. Mercl - 37. T. Navrátil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Průcha Petr - VLACHÝ Michal, PÁNEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Daniel Wojcik
Tip experta: výhra domácích

Malé derby. Samozřejmě věřím, že dokážeme napravit blamáž z Úpice a vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Nemůžu dát nic jiného,než výhru hostí :)

Tip: výhra domácích