2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí zlomilo Dolní Kalnou až v penaltách


Branky


5

Vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. Domácí Vrchlabí dostal do vedení po standardní situaci vysoký Mejsnar. Hosté ovšem ve druhé půli vyrovnali a o druhém bodu rozhodovaly penalty. V nich uspěli domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí B
L. Vojtíšek: "Za počasí, které nebylo příliš jarní, se hrál bojovný fotbal. Vrchlabí šlo do vedení v 10. minutě, když využilo standardní situaci. Poté měli více ze hry hosté, ale Vrchlabští pozornou obranou jejich úsilí eliminovali. Druhá polovina utkání začala vyrovnávací brankou. Ta padla po individuální chybě, vlastně byla darována. Do konce utkání měly oba celky možnosti strhnout duel na svoji stranu, ale všechny tyto příležitosti byly nevyužity. Po penaltách se radoval z bodu navíc celek Vrchlabí."

FK Dolní Kalná
Tomáš Navrátil, trenér: V první půli jsme hráli se silným větrem v zádech, ale vůbec toho nevyužili, naopak jsme si nechali dát hned v úvodu branku. Na začátku druhé půle jsme lacině vyrovnali a poté byli lepším mužstvem, soupeře rozběhali, ale i přes několik šancí, kdy domácí podržel gólman Janalík, vítěznou branku nepřidali. Musíme být vděčni, že rozhodčí domácím neuznal z mého pohledu regulérní branku. Proto je bod cenný, penalty jsme si šli bohužel jen zakopat. Domácím k bodu navíc gratuluji a děkuji padesátce našich fanoušků."



Sestavy


FC Vrchlabí B
F. Janalík [-] - J. Zajíc [-] , M. Tauchman [-] , P. Kraus [-] , J. Šimůnek [-] , V. Pokorný [-] , D. Bürger [-] , A. Zajíc [-] (66. F. Jech [-] ) , L. Mejsnar [-] , J. Cink [-] , O. Zarebski [-] (75. L. Zlatník [-] )

FK Dolní Kalná
A. Scharm [-] - Š. Drinka [-] (90. M. Lukeš [-] ) , V. Dressler [-] (70. L. Kalenský [-] ) , V. Bartoš [-] , M. Najman [-] , Z. Tauchman [-] , T. Hampl [-] , L. Dědek [-] , L. Strnádek [-] , J. Jiřička [-] , J. Navrátil [-]

ŽK: 21. L. Mejsnar , 60. J. Cink , 75. L. Zlatník - 25. Z. Tauchman , 65. J. Navrátil .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: ŘÍHA Martin - ŠNAJDR Michal, ERBEN Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Pavel Vysuček
Tip experta: výhra domácích

Dolní Kalná pojede do Vrchlabí namotivovaná z minulého týdne, ale stačit jim to na body nebude a Vrchlabí doma vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích