1:2p.
(0:0)
88. S. Hanel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 18:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice slaví postup. K titulu ji stačila remíza s Českou Skalicí


Branky


71. J. Jaroš - 88. S. Hanel (p.)
8

Šlágr kola vítěze nepřinesl. Ovšem po utkání se přesto slavilo. A podstatě více než obvykle. Fotbalisté Solnice přivítali v rámci 27. kola Českou Skalici a i přes remízu 1:1 v základní hrací době stvrdili vítězství v soutěži a tím pádem postup do krajského přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

PRVNÍ POLOČAS BEZ BRANEK

V prvním poločase zápasu první Solnice se třetí Českou Skalicí nebyla k vidění ani jedna branka. Oba týmy hrály dobře takticky a vědomy si kvality soupeře nechtěly udělat zbytečnou chybu. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 0:0. 

I PŘES REMÍZU DOMÁCÍ SLAVILI

Ve druhém poločase se domácí fotbalisté hnali za vítězstvím a odměnou jim byla branka v 71. minutě, kdy se prosadil krajní záložník Jaroš. Hosté ovšem nesložili zbraně a v závěru dokázali zápas poslat do penaltového rozstřelu. A to příznačně právě po nařízení pokutového kopu. Ten proměnil v 88. minutě Hanel a zařídil pro Českou Skalici minimálně bod. Po skončení základní hrací doby již mohli domácí bez ohledu na výsledek rozstřelu slavit. A byť boj o druhý bod v zápase nakonec prohráli, vůbec je to nemuselo mrzet. Prvenství a historický postup do krajského přeboru jim již nikdo nevezme. 



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Milan Seidl, předseda: "Nejkrásnější remíza v dosavadní historii solnického fotbalu! Odmakaný zápas od všech borců, stejně jako celá sezona! V prvním poločase se hrál opatrný a takticky svázaný fotbal z obou stran. Ve druhé půli jsme zvýšili tlak a nasazení, které vyústilo v náš vedoucí gól. Nadále jsme kontrolovali hru a tlačili se za potvrzující brankou, ovšem hosté z ojedinělé standardky vykouzlili dvě minuty před koncem utkání penaltu, a tak se nakonec body dělily. Penalty jsme prožili už bezstarostně v mistrovské euforii!"

TJ Jiskra Česká Skalice
Marek Vik, vedoucí mužstva: "V bojovném utkání šli domácí zaslouženě v 70. minutě do vedení. My jsme srovnali dvě minuty před koncem správně nařízenou penaltou. V penaltové loterii jsme byli s tímto soupeřem podruhé v sezoně úspěšnější. Domácím gratulujeme k zaslouženému postupu do přeboru."



Sestavy


SK Solnice
J. Šeba [-] - M. Ptáček [-] , J. Vodička [-] (80. P. Nosek [-] ) , D. Motl [-] , M. Jilemnický [-] , F. Zawada [-] , L. Pavlíček [-] (85. L. Brandejs [-] ) , R. Ptáček [-] , M. Valášek [-] , J. Jaroš [-] , M. Lebeda [-]

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - M. Šrajbr [-] (85. O. Resler [-] ) , V. Novotný [-] , O. Chráska [-] (58. L. Böhm [-] ) , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , M. Diviš [-] , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] (76. J. Hánl [-] ) , M. Tipelt [-] , V. Výborný [-]

ŽK: 50. M. Valášek - 55. M. Šrajbr , 60. M. Tipelt .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šiling Karel - BERÁNEK David, ŽÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Jaroslav Šeba
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola urveme a po zápase budeme moci slavit jistotu prvního místa.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích