1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý obrat! Druhé Týniště v závěru otočilo duel s Trutnovem a slaví důležité tři body


Branky


5

Už už to vypadalo, že by favorizovaní hosté mohli ztratit body. V závěru ale v tabulce druhé Týniště nad Orlicí dvěma slepenými góly v rozmezí dvou minut otočilo utkání v Trutnově a v duelu s tamní rezervou nakonec zvítězilo 2:1.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "S fotbalově vyspělým soupeřem jsme odehráli velmi dobré utkání. Hosty jsme většinu zápasu dokázali držet mimo nebezpečné prostory a centry si dokázal posbírat brankář. V první půli jsme to navíc byli my, kdo měl ke gólu blíže. Skóre se však měnilo až v závěrečných dvaceti minutách, kdy jsme šli do vedení a následně o něj v samém závěru po dvou ojedinělých závarech v našem vápně smolně přišli. Kluci by si za předvedený výkon zasloužili minimálně dělbu bodů. Soupeři však nezbývá než pogratulovat."

SK Týniště nad Orlicí
David Holman, asistent: "Na velmi těžkém terénu nám vázla kombinace, domácí bojovali a velmi dobře bránili. Nám velmi pomohlo po obdrženém gólu vysunutí Krupky na hrot a změna rozestavení. Dnes jsme nehráli dobře, ale ukázal se charakter týmu. Domácí odehráli velmi slušné utkání, pro nás je to obrat z říše snů."



Sestavy


MFK Trutnov B
T. Hampl [-] - T. Groer [-] , J. Hrnčíř [-] , P. Makovský [-] , O. Metlický [-] (65. P. Křížek [-] ) - V. Dvořák [-] , M. Kamitz [-] , J. Herout [-] (88. M. Vyhnánek [-] ) , M. Jirousek [-] , M. Kalhous [-] (73. M. Přívratský [-] ) - Š. Landa [-] -

SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - M. Jedlička [-] (46. T. Voda [-] ) , M. Cvejn [-] (80. V. Nedomanský [-] ) , D. Krupka [-] , J. Šreibr [-] , T. Repák [-] , M. Kadavý [-] , J. Forejtek [-] , T. Kos [-] (90. J. Winkler [-] ) , D. Nejman [-] , J. Nejman [-]

ŽK: 37. J. Hrnčíř , 47. P. Makovský , 82. M. Jirousek - 50. T. Voda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šob Aleš - ČOŽÍK Marek, HANUŠ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Dominik Palm

Expert: Martin Bíl
Tip experta: výhra hostů

Týniště je jasným aspirantem na postup a v Trutnově si nemůže dovolit zaváhat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů