0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Solnice vydřela body v Trutnově a dál suverénně kraluje tabulce


Branky


8

Na těžkém terénu přivítala rezerva Trutnova lídra tabulky ze Solnice. Hosté prokázali svou kvalitu a i přes bojovný výkon domácích si dokázali připsat tři body. Střelecky se prosadili Ptáček a krátce před koncem utkání Nosek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "Na těžkém terénu nás čekal ještě těžší soupeř. I přes prohru musíme kluky pochválit, protože se s obojím vypořádali dobře. Lídr soutěže po celý zápas prokazoval svoji rychlost a kombinační zdatnost a nutil nás tak většinu času hrát bez míče a pod tlakem. Střelecké choutky jsme mu však komplikovali a hosté tak hrozili spíše ze standardek, kdy po jedné z nich vstřelili úvodní branku. Našich pár šancí zůstalo opět nevyužito, a tak Solnice v 89. minutě z protiútoku potvrdila další tříbodový zisk."

SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: "Největším protivníkem byl pro nás terén. Kombinovat nebo dát z běhu centr bylo velmi těžké. A když se k tomu přidala bojovnost domácího týmu, nečekalo nás vůbec nic jednoduchého. Přesto se nám podařilo z několika šancí dvakrát skórovat a odvézt si domů zasloužené, ale vydřené tři body."



Sestavy


MFK Trutnov B
M. Hofírek [-] - P. Kučera [-] , M. Kamitz [-] , M. Přívratský [-] , J. Hrnčíř [-] - M. Jirousek [-] (46. T. Groer [-] ) , J. Herout [-] , V. Dvořák [-] (65. M. Taláb [-] ) , O. Metlický [-] (73. D. Hrnčíř [-] ) - M. Kalhous [-] (65. O. Turner [-] ) , Š. Landa [-] -

SK Solnice
J. Šeba [-] - L. Pavlíček [-] , D. Volf [-] (90. A. Barták [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Jilemnický [-] , D. Motl [-] , J. Vodička [-] , L. Brandejs [-] (32. P. Nosek [-] ) , M. Ptáček [-] , F. Zawada [-] , R. Ptáček [-]

ŽK: 28. M. Jirousek , 84. M. Taláb - 44. J. Vodička , 76. M. Jilemnický .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fryš Milan - HOFMAN Miloš, NOVOTNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Dominik Palm

Expert: Ondřej Kolář
Tip experta: remíza

Jedno překvapení se musí zrodit v každém kole. Suverén soutěže v Trutnově zaváhá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů